Some image

Före solen en morgon på lördag – Livskvalité på hög nivå!!!

Få kliva ut i morgonrock på den 11 gradiga morgonens våta gräsmatta, lyssna till  ett ljud som tillhör EK241 från Dubai till Toronto passera på 11,582 meters höjd i 900 km och känna att man är ledig efter en mycket hård arbetsvecka.

Bolinder Munktell står redo för en upptagning av havsfarkost.

Gissa hur den här dungen doftar på en skala 🙂

Ingen bra bild… men fundera på lukten 🙂

Dofta på!

Samlar upp sin vätska.

Tomtens höjdpunkt nr 1 🙂

Klart jag måste smaka på de få äpplen som hänger kvar…

Druva och äpple, kan en morgon bli bättre 😉

Trevlig lördag på Er!

3 svar till “Före solen en morgon på lördag – Livskvalité på hög nivå!!!”

  1. Kan känna dofterna genom datorn. Ljuvliga bilder! Flygplanet står i kontrast till resten av inlägget. Men visst är det lite höst. Och jag tänker tillbaka på förra måndagen då jag i Sandhamn gick ner i badrock för att ta säsongens första dopp. Inte kändes det då som höst.
    Trevlig helg!

    Svar: Tack Ditte! Jag brukar säga när någon är och hälsar på mig för första gången: Det enda jag blir störd på kan vara något flygplan som ljuder 😉 Nu kom detta på morgonen förbi.. just nu går hopp planet förbi där fallskärmar snart ska utveckla sig. Vi har nämligen ett eget hoppfält på ön, brukar nämna det med Bänkas Airport (Bänkås Hoppfält)

  2. Härliga bilder och dofter som jag också känner genom ”bildskärmen”. Jag hade ju tagit sovmorgon efter en tuff arbetsvecka och gått upp mitt på dagen, men du är ju en renodlad morgonmänniska;-)

    Svar: Sovmorgon!?!?! Vad är det BP? Jag sover inte bort min frihet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *