Some image

#Förmidagskaffe #Lunch #Eftermiddagskaffe

Det vart en liten promenad varje gång med kameran, någon fördel ibland att jobba på hemmaplan. Som idag gick jag en liten sväng på mina raster på gården så andades jag lite frisk luft. Mössa och vantar var på för temperaturen gick nedåt -16 grader. Solen orkade inte riktigt upp idag, men den kommer.

Fin utsikt mot havet.

Här ute i Klingerfjärden ligger Gistaholmarna och väntar på ett besök snart.

Solen orkar inte högre upp runt 12:00 tiden…

Alla fåglar hade också lulnch 🙂

Några vilar på maten.

Andra går i maten.

Äntligen har husmor fyllt på hampa.

Eftermiddagskaffetår.

Då vart det en semla därtill. Jag tycker om att äta dessa bakverk här i denna årstid 🙂

6 svar till “#Förmidagskaffe #Lunch #Eftermiddagskaffe”

 1. Helt underbara bilder trots 16 minusgrader. Men jag läste precis att Byblixtra i Boden hade -31 grader igår och -24 grader idag. Så det är ju rena vårvärmen hos dig;-)
  Älskar din släde och är glad att belysningen på den får vara kvar. Det är ju faktiskt fortfarande mörkt ute, eller hur!?
  Det är inte så dumt att jobba hemifrån. För man har kanske inte samma fina utsikt från ett kontor mitt i stan.

  PS Jag tjuvstartade också med en minisemla häromdagen. Det är mest min man som gillar semlor, jag är inte så värst förtjust. Alldeles för söt för min smak. Men grädden gillar jag;-) DS.

  • -16 är ingenting, man behöver inte ens långkalsonger på. Släden får vara framme så länge snön finns kvar, den lyser så fint upp gräsmattan. Jo den är jag nöjd med. Jag fick lite gliringar när jag kom hem med den… men nu är det annat ljud i skällan 😉 Här ute hos mig ska du veta att det är svart på natten annars. Förutom att jag har gårdsbelysning och väggbelysningar då. Jo semlor är gott… kan kanske bli en eller två till under 21.

  • Tack Anki! Det är faktiskt lämplig temperatur, luftfuktigheten är liten och solen tittar ju fram. Januari och februari får vi ställa oss i ledet bara 😉 Isarna ska frysa på så vi kan gå länge på dom under våren. Idag vaknade jag till -12 bara 🙂 Tänk på Byblitra som hade minus 31 då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *