Some image

Försöker bli i bättre form…

Börjar bli lite stressad nu över sommarens alla aktiviteter som komma skall.

Jag ska allt ta till och testa metoden YOGA

Vem vet, Yoga matta, Yoga ljus med en pava Yoga och ny inslagen fot under tisdagen vad kan gå fel? 

Nr 2498. Fruktigt, smakrikt, med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, choklad, mynta, blåbär, skogshallon och lite vanilj vanilj, 13,5 % volt ingår 🙂 

12 svar till “Försöker bli i bättre form…”

 1. Yoga-metoden ser ut som ett bra sätt att komma i form! Härliga bilder … och vad kan gå fel?
  Du är fantastisk Åke … tur du din humor kvar och håller humöret uppe!
  Ha en fortsatt fin vecka!

 2. Det måste vara det perfekta sättet! Yoga på du! Man ska ju träna sådant man gillar, annars blir inte träningen av=)

 3. Hahaha! Bra att du (också) har barnasinnet i behåll:-) Är helt övertygad att just denna yogaform kommer passa dig utmärkt. Flytande yoga tillsammans med pilotmössan och de fräcka glasögon ser ut att vara en oslagbar kombination. Lycka till:-) Tack för kvällens bästa skratt:-)

 4. haha… Du är för härlig.. Undrar vart du får allt ifrån?

  Men det sista som lämnar oss är hoppet.. så kämpa på med tillfriskningen!
  Hoppas den där Yoga i flaska fungerar lika bra som äkta Yoga gör? Jag har för egen del inte testat någon utav dem. Men föredrar vitt innehåll i flaskan! 🙂

  Önskar dig en fin Torsdag! 🙂

 5. Tack Åsa! Jag griper de små livstrådarna som dyker upp bara 🙂 Lyssnar på Uffe Lundell och får inspiration, möter naturen och kameran i beredskap. Tänker hela tiden att det kunde varit värre typ. Yoga flaskan vet jag inte säkert om den hjälper… men det kommer att bli fler till de maträtter den passar till med säkerhet.

 6. Nu har du knäckt koden, fast jag trodde du var en pilsnergubbe! Men det verkar ju inte funkar helt perfekt så då ska man ju testa andra metoder! Lycka till!

  • Tack Paula! Jo är nog en pilsnergubbe, men man måste få prova sig fram här i livet 😉 När jag träffade min blivande fru året 1987 kunde jag två sorters vin /rött och vitt) Nu kan jag så mycket mer för hon gjorde 25 år på systembolaget 🙂 Facit är specialist på viner. Och jag har fått varit biträde på några vinprovningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *