Some image

Fototriss del 154: I köket

Veckans Fototriss tema är ”I Köket”. Hos många är väl köket hemmets medelpunkt? Man lagar mat, äter, diskar, bakar, eldar i vedspisen, läser tidningar och kanske umgås… Vi gör också följande:

 • Utsikt i ett av tre fönster, detta är mot SV.
 • Skapade lite stämning för mig själv igår, glöggen Blossa 2011 måste givetvis provas, och passade på att lösa koordinaterna på flaskan 🙂
 • Finns även en fotoram som står och tuffar på med bilder.

(Bilderna är som vanligt klickbara, markera bilden till vänster, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna)

Se vad fler fototrissare bidrar med, klicka då in nedan.

 

38 svar till “Fototriss del 154: I köket”

 1. Självklart ska jyckarna med i köket. Kollade datorn på köksbordet. Ibland bara älskar jag att jobba just vid köksbordet. Särskilt på torpet.
  Fin triss! Smakade glöggen gott/Linnea.

 2. Fin triss, Åke! Visste inte att årets glögg är ute i butikerna. Vet heller inte var Blossa tillverkas. Vad berättade koordinaterna?

 3. Intressant det där med koordinaterna på flaskan.. det gjorde mig nyfiken, speciellt som kartan på skärmen inte visade facit – 89W är ju en bra bit västerut från England. Bra trissat!

 4. Härlig triss du fått ihop. Bilderna gör sig verkligen i lite större format. Gillar mittenbilden bäst. Kanske för att den talar mest. Glögg kunde jag inte finna på Malta förr. Nu kan det köpas i vilken livsmedelsbutik som helst, året om 😉

 5. Verkar var ett ombonat och mysigt kök. Hos oss hamnar aldrig datorn i köket men väl framför TV:n. =)

  Ler åt fotot i bildramen, kurragömma på gång.

 6. Tack för kommentaren på min sida. Jag tycker att det är festligt att få se alla olika varianter på folks kök. Alltså även ditt.

 7. Men du måste ju berätta om koordinaterna! Jag har inte orkat kolla upp dem än men nu måste jag göra det …

  Tycker du att de där fotoramarna är bra? Jag tycker att de verkar så otroligt onödiga, men blir gärna motbevisad!

 8. Det var mysiga bilder från ditt kök. Den sista bilden ger mig lite dåligt samvete – jag har också en fotoram, men där tuffar minsann inga bilder fram, den ligger i en låda. Jag får nog ta och skärpa mig lite 😉

 9. Gillar din triss, första bilden visar ett kök mer i min smak, det vi har är från 70:talet med allt möjligt fult som fanns då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *