Some image

Fototriss del 155: Tävlingstema MANLIGT

Tänkte inte först vara med, men när jag fick tillfälle att besöka en 3000 hästkrafters kärra, bli visad och diskutera om en bil som gör 5,61 sekunder på 402 meter, så tycker jag det är hyfsat manligt av bröderna Leanders, med en sluthastighet på 415 km/h. Värsta G-kraften uppstår när den bromsas ned från 415 km/h till 200 på 2 sekunder med de dubbla fallskärmarna. 5,61 sekunder är inofficiellt europarekord på sträckan i sin klass.

 Här kommer mitt tävlingsbidrag till presentkort från CoolStuff 

Bild 1: Motor: 8,6 liter, utvecklar 3000 hk 

Bild 2: Ulf sitter här och rattar Dodgen som väger 1046 kilo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Bild 3:  Dodge Charger årsmodell 2010 kaross.

 Se fler som deltar i veckans  Fototriss

16 svar till “Fototriss del 155: Tävlingstema MANLIGT”

  1. Hahaa… nu förstår jag varför du tyckte jag skulle kika in 🙂 Manligt, ja, så är det förmodligen, men vi finns också där, men kanske mer i bakgrunden och på frammarsch. Fräna bilder, snyggt trissat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *