Some image

Fototriss del 160: RÖD (tävling)

 
I denna veckans utmaning är det även en tävling.
3 presentkort på julklappstips från Coolstuff
står på spel.

Rött, som även är min favoritfärg,  har jag hur mycket som helst att välja bland…

Tar till slut ut följande:

 • Min sambo och jag höll en vinprovning för just Röda Viner.
 •  När jag igår stod i telefonen och diskuterade en fototripp med Knoppe 13, tittade jag ut genom fönstret och fick se dessa härliga domherrar kalasa under mitt fågelträd. 
 •  Och vad är inte en jul utan rött?  Givetvis är man uppe i ottan och tänder det man gillar bäst. Klart röda ljus & gardiner kommer med på en 2:a advent!

(Som vanligt bilderna klickbara, markera bilden till vänster, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna)

  

 

          Se fler på veckans tema RÖD.

 

 

 

 

 

41 svar till “Fototriss del 160: RÖD (tävling)”

 1. Fin triss! Blir nyfiken på vad som ser ut som en proffsig vinprovning. Jag kan inget om viner men är fascinerad av att det finns de som verkligen kan 🙂
  Trevlig 2a advent önskar jag dig!

 2. Jag hoppas att alla förstorar upp dina bilder så de kan se dina vackra bilder på riktigt.. det gör en viss skillnad.. Finfint jobbat Domherrarna.. vilken lycka att få foto på de fina fåglarna 🙂

 3. En jättefin triss och bilden med domherrarna är ju helt förtjusande.

  Hjälp mig nu Åke och tala om vad det är för märke på bilen i mitt triss. Bilintresset är måttligt och jag har glömt vad det var för bil jag imponerades av så mycket så att jag tog en bild av den.

  Ha en fin söndag!

 4. Härlig tolkning av temat! Ser ut som en kunglig vinprovning och vad domherrarna beträffar så är det väl bara en skicklig fotograf som har så´n tur att dessa dyker upp just under tema röd?

 5. Vilken tur att du hann fota domherrarna, den bruna stackarn får inte hon vara med i vinnarcirkeln. Är det redan andra advent, fint ni har i vintermörkret.

 6. Vinprovarbilden tilltalar mig mycket.
  Vi har vinprovning i PRO sista tisdagen i varje månad. Inte så mycket löddriga hästar, men väl, ”vad köstar de”, ”Vecken mat e de bra te” och så standardfrågan; ”Finns de på box?
  Men kul har vi och alla kan vara med.
  Domherrebilden har du tröskat rätt bra i Photoshop?

 7. Å – den där vinprovningen kunde jag tänka mig…. Vad var det för viner? Är ni munskänkar?

  Vackra domherrar! Favoriter bland vinterfåglarna…

  Adventsfönster i rött – så stämningsfullt!

  Jag var faktiskt inne på att göra en fototriss på Red, red wine – det blev inte så….

 8. Vad trevligt med vinprovning. Ser mer ut som förberedelse inför en viktig konferens 😉 De fina Domherrarna vill jag hemskt gärna se här på Malta och sista bilden ger mig inspiration att kanske ta itu med lite juldekorationer hemma hos oss trots allt.

 9. Nämen, har ni inte vit bakgrund till vinerna? Svårt att se den rätta färgen mot träytan! Men trevligt ser det ut!

  Och domherrar! Tänk att jag aldrig har sett några i verkligheten! En riktig favoritfågel!

 10. Nog för att jag tycker att domherrarna vid mitt fågelbord är röda så det lyser om dom, men dom kommer inte i närheten av dina. Vad är det för lysande mat ni serverar dom?

 11. Domherrar är det bästa jag vet. Tycker att jag får se dem alldeles för sällan. Därför blev den bilden en självklar favorit för mig.
  Tack för kommentar hos mig och ha en bra vecka!
  Linnéa

 12. Härligt trissat på tema röd! Vinprovningen ser imponerande seriös ut, blir inspirerad. Tack för många trevliga, peppande kommentarer hos mig 🙂

 13. Jag har en Web-Camera monterat mot fågelträdet, men jag har ngt tjall på ip adressen till länken. Jag väntar på experthjälp  Välkommen att följa och se alla fåglar jag har utanför mitt fönster så småningom. Här kan vara: Gråspett, Hackspett, Fasaner, Blåmes, Nötskrika, Domherrar som ni ser osv.

 14. Imponerande uppställning av alla vinglasen, och att fånga så många röda fåglar på en bild. Favorit i trissen är den härligt stämningsfulla julbilden, så fina ”glorior” runt lågorna. Ett riktigt julkort 🙂

  Lunchbilderna var jättefina också, och du kan hälsa svanarna att jag också undrar hur kallt det är i vattnet, kan de inte berätta? 😉

 15. Tre väldigt olika bilder med rött som sammanhållande länk. Fågelbilden tilltalade mig mest – har inte sett en domherre sen förra vintern. Fin triss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *