Some image

Fototriss del 161: Tre (tävling)

Årets sista Fototriss, och det tävlas om ett presentkort på 3000 kronor från SOLRESOR.

Jag satsar på 3 st djur i varje bild. Och jag kan även tänka mig en resa till det spännande Dubai.

 • Bild 1: Har jag lyckats fånga tre st hackspettar som besöker mitt fågelträd. 
 • Bild 2: Tre stycken ekorrar på besök vid fågelträdet.
 • Bild 3: Totte, Lola & Tussan på långvandring på Åstön en härlig sommardag.

(Och som vanligt är bilderna klickbara, markera bilden till vänster, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna)

 

 

 

 

 

 

Se fler deltar i: TRE.

Fototrissbanners

45 svar till “Fototriss del 161: Tre (tävling)”

 1. Den här trissen för mig verkligen i smaken….jag är helt gaaaaaaaaalen i djur! Så jag gillar skarpt alla tre tolkningarna. Jag kan inte rangordna vilka av dina djur jag gillar bäst ;-))

 2. Det är inte dåligt att lyckas fånga tre hackspetter på samma bild och absolut inte lättare att få med tre ekorrar, så snabba som de här.
  En jättetrevlig djurtretriss!

 3. Kul med sånt djurliv kring dej. När hackspetten kommer till matbordet brukar maten snabbt ta slut.

  Fina hundar. Dom ser så förväntansfulla ut.

 4. Inte alla dar man får tre ekorrar och hackspettar på en och samma bild, har du dresserat dom.
  Den där trasseltussan hon var arg hon, jag blev inte rädd, nästa gång ska jag skälla tillbaka.

 5. Ja vi har ett rikt djurliv här på ö:n, har 3 st rådjur och 3 st fasaner på bild också men det fick bli reserver 🙂 Jag valde de visa de kvickaste och besvärligaste att fota 🙂 Det finns även bilder med tre älgar också 😉

 6. Det måste ha tagit tid att fånga 3-tal av ekorrar och hackspettar! Hundarna var kanske lite lättare och de poserar väldigt fint (kanske inte så lätt?).

 7. Fina bilder. Jag gillar hundbilden skarpt. Jag har aldrig lyckats fota varken någon hackspett eller ekorre så jag blir lite avund på dig när du lyckats trissa dom 🙂 Tack för den fina kommentaren hos mig.

 8. Vilket fantastiskt fågelträd där du kan fånga triss i både hackspett och ekorre. Här har jag varken det ena eller andra, på sin höjd en igelkott. Jättefint triss, roligt att se! tack för kommentar hos mig 🙂

 9. Oooh, jag vet hur mycket tid man kan lägga på att plåta hackspettar… men jag har aldrig lyckats med mer än två åt gången! Ekorrarna ska vi inte ens prata om…! Snyggt jobbat! 🙂

 10. Vilken härlig triss. Ekorrbilden är suverän, hundarna ljuvliga och skickligt få tre hackspettar samtidigt, fast jag fick leta lite efter den tredje:).

 11. fantastiskt bra fångat,fågelmaten måste vara extra god hos dig. gillar hundarna skarpt, vad är det för raser? den i mitten påminner om min portugisiska vattenhund. önskar dig en fortsatt trevlig vecka

 12. Mycket väl fångat! Begriper inte hur du lyckats fånga såväl tre spettar, som tre ekorrar på samma bildruta! Mycket lyckade bilder!

  • Många många timmars väntan och väntan, och ett stort tålamod. Man får inte röra sig mycket, att öppna fönstret är bara att glömma vipps så är de borta. Bilden med ekorrarna är rätt lustig, det var 4 st i faggorna, men helt omöjligt att få 4 på bild, men dn upplevelsen finns etsat bakom mina blå 🙂 Jag hoppas min webkamera kommer i ordning snart, så ni alla kan få beskåda mitt välbesökta träd. Tack för kommentaren.

 13. Tack alla Ni för kommentarerna! Det värmer verkligen 🙂 Det var mycket trevligt att få deltagit i triss och tagit del av andra. God Jul alla fototrissare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *