Some image

Fototriss del 165: Tävlingstema Kärlek och Romantik

Kärlek tolkar jag också som värme, jag drar mig för att gå ut idag. Istället drog jag mig till en av husets värmekällor, och startar upp en brasa. Vid en utetemperatur på  -24° sitter man hellre inne och tittar i sitt första fotoalbum. Snor förmodligen ihop en sockerkaka och gräddar i vedspisen tills sambon kommer hem på eftermiddagen. Det är inte lätt, jag har lyckats förut. Och kunde mina förfäder baka på detta vis så kan jag också.  Gräsänklingshelgen är snart slut… så mycket mer romantikiskt blir det inte för tillfället 😉  Och med detta deltar jag i en tävling med priser priser från Coolstuff.

Bild 1: Vedspisen in action. Bild 2: Min mor och far året innan jag föddes, jag tycker det lyser kärlek över kortet.  Bild 3: Säkerligen var man ett kärleksbarn.

Vill ni förstora upp mina bilder så klicka på  bilden till vänster, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna.

Se fler bidrag, klicka då in nedanför.

 

 

19 svar till “Fototriss del 165: Tävlingstema Kärlek och Romantik”

 1. Det var fina gamla bilder, romantiskt o kärleksfullt.

  (Har lite svårt att få fram dina bilder när de ligger på rad får inget flyt)
  Ha en bra vecka/Linnéa

 2. Att bläddra i fotoalbum är alltid trevligt.
  Burr, vilken kyla ni har i norr. Fast vi har också kallt.
  Då är en spis att elda i med ved inte dumt, inte dumt alls. Jag väljer ditt första foto. Kul att du fått med utetempen också. 😉
  (Tyvärr inget jag har.)
  En tolkning som skiljer sig från mängden.
  Tack för din kommentar, skoj att du gillade tredje fotot. 🙂

 3. – 24 grader !! Ja, då förstår jag att du föredrar att sitta inomhus. Hela din text och dina bilder genomsyras av kärlek och romantik. ”Sno ihop en sockerkaka till sambon kommer hem” ;-)Och vilka underbara bilder från ditt första fotoalbum. Älskar svart/vitt och nostalgi. Vi är lika gamla. Tack för dina rader hos mig. Både kommentaren till min något opersonliga fototriss denna vecka och till tidigare inlägg.

 4. Gamla fotoalbum innehåller ofta både kärlek och kärleksfulla minnen. En fin tolkning av temat. Blir sedan lite avundsjuk på din möjlighet att elda när kylan slår till. När jag bytte bostad i våras bytte jag även bort den möjligheten.

 5. Ja, det var riktigt mysiga kärleksbilder du visar här. förstår att du vill visa den härliga elden i spisen, under dessa kyliga dagar.
  Tack för besöket på min blogg och välkommen tillbaka!
  Ha dé så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *