Some image

Fototriss del 166: Så här ser det ut där jag är, del 14

Lördagen befann jag mig igen på ett ställe efter Norrlandskusten som heter Tynderö, viken heter Gäddviken. Min dotter och mågämne har under hösten skaffat sig en sommarstuga som är under upprustning, här tillbringar jag en del tid med att hjälpa dem. Solen går in så fint här vid 13 tiden, och kaffet smakade superbt ihop med de hemlagade bullarna efter maten. Ljusen visar att det är stämning uti stugan efter arbetsdagens slut 🙂 Jag var bara tvungen att ta mig en liten rast och knalla  ned till havet och ta några bilder denna vackra dag för att bidra till en fototriss.

Vill ni förstora upp mina bilder så klicka på  bilden till vänster, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna.

Se fler Fototrissare klicka då in nedan.

 

 

29 svar till “Fototriss del 166: Så här ser det ut där jag är, del 14”

 1. Mycket känslor i dessa bilderna tycker jag , verkar vara ett underbart ställe.
  Bilden med stearinet vittnar om att det är viktigare att vara än att det droppar lite sterarin på bordet.
  Gillas mycket.
  Ha en skön vecka också.

 2. Härligt.. Skulle vilja promenera in i din första bild, för att sen gå vidare förbi nyponet innan jag når bordet med bullarna.. MUMS… Jag skulle nog ta mig friheten att låta ljusen lysa ännu ngn minut.. Jätte vacker triss..

 3. Tre bra bilder. Nej,det räcker inte. Tre jättebra stämningsfulla bilder ! Kan bara inte riktigt välja mellan bullbilden med de nedbrunna ljusen eller mittbilden. Eller den första som är vacker som ett vykort. Snyggt.

 4. Hoppas det är mycket att fixa på stugan för där bara måste du ju tillbringa massor av tid, och fota. Vilket helt fantastiskt ljus på fikabordet!

 5. ÅÅ så fina bilder! Alla på sitt speciella vis är såå fina! Första bilden är som ett vykort. Den andra är underbar med de röda nyponen mot snön och den tredje har en fantastisk skärpa på den fina ljusstaken med det flödande stearinet. Det kliar i mina fingrar att pilla bort stearinet…!

 6. Supervackert….jo i söndags var det sol hos mig också, men mina bilder var från lördag. Det är fint att fotografera även när det är ”grått” ;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *