Some image

Fototriss del 169: Prickigt

Det här med prickigt var inte lätt, var på väg att ge upp. 1:a bilden hade jag löst mot kvällen, men två till… Mina fräknar från barnsben var det inte mycket kvar av. Var nästan på väg över till grannarna vars ban har vattkoppor. Min sambo dök upp och hjälpte mig på traven, det fanns två prickiga scarfar i en byrålåda. Nu vart det mannikänguppvisning med våra fyrbenta vänner 🙂

Klicka gärna in på bilderna, använd sedan pil till höger (→) på tangentbordet för att växla bilderna.

 Fler prickiga bidag finns här:

24 svar till “Fototriss del 169: Prickigt”

 1. Jag hade också lite pyssel innan jag fick ihop mina prickar. Gillar dina mannekänger 😉 Tur att sambon kom till hjälp. Annars hade du kanske gett upp. Fast nä.. det hade du nog inte. Lampan är fin men jag har lite svårt för det där lite konstgjorda illgröna 😉 Men den sprider säkert ett varmt sken och prickig är den 🙂

 2. Jag hade lite problem att hitta ngt prickigt här hemma. Men skam den som ger sig… Klappa om dom prickbärande voffarna från mig… Kul lampa..

 3. Åhhh, Lagotton i mitten är ju svår att motstå. Vilka charmtroll, klädda i mitt favoritmönster.
  Må så gott!

 4. Du fick ihop en bra triss till slut. Jag är nästan säker på att du såg hur många prickar som helst att fotografera så fort du lagt ut de här på bloggen.

  Tack för besöket hos mig.

 5. Men det blev ju en helt underbar triss… älskar hundar nämligen… och söta prickiga scarfs gör dem ännu sötare. och lampan var mysig.
  aino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *