Some image

Fototriss del 198: Linjer

I morse (lördag) när detta tema dök upp satt jag och tittade ut om någon räv eller rådjur skulle dyka upp, då såg man sina första linjer i speglingar från fastlandet mittemot. Och under hela dagen dök det inte upp några mer linjer att plåta, ja mer än riktlinjer man lade upp för dagen  🙂 Så jag fick kort och gått gå ut nu ikväll och plåta med blixt vilket jag inte gillar… Så här kommer styrbord och babords vattenlinjer från segelbåten och slutligen mitt skydd i badbaljan för att inte bränna sig på det vedeldade aggregatet som sitter i linjer med varandra. Att inte lösa Helenas tema vägrar jag 😉

Klicka gärna in på en bild och använd sedan pil höger eller vänster (< >) för att växla.

Vill ni se hur fler Fototrissare har för linjer? Klicka då in på följande:

 

23 svar till “Fototriss del 198: Linjer”

 1. Vackra bilder som vanligt hos dig 🙂 Ja, den sista kanske inte är direkt vacker men den hänger med bra ändå 😉 Första är bara så ljvlig. Du ÄR verkligen duktig med kameran. Önskar dig en fortsatt trevlig söndag !

 2. Den första bilden blev även min favorit! Håller med dig om att det inte är det allra roligaste att fota med blixt, jag har väldigt svårt för att lyckas med blixtbilder. Bra tolkning på trissen iaf 🙂

 3. Nej Helenas teman ger man inte upp. Vilka läckra linjer du serverar. Gillar båtfören lite extra, men de andra två går inte av för hackor.

 4. Gillade den första mest. Men testa att ta mittenbilden i sommar stående framför båten och låt fören täcka bilden. Fota lågt med en strimma blå himmel runt om. Jag har gjort sådana bilder ett par gånger, ser otroligt mäktigt ut.

 5. Både linjer-tema och vatten-tema på en o samma gång! Bra trissat. Första bilden är sagolik och den andra är väldigt häftig.
  Tack för din kommentar hos mig. (Nej hade jag vetat innan så hade jag tagit andra linjer, kändes lite fel efteråt).

 6. Marina linjer…
  Lampljusen som blir till långa speglingar är helt enkelt läckert.
  Som du skrev – svårt med blixt, ofta blir ljuset hårt om man inte har en hel studio med sig. O vem har det i ryggsäcken!?
  Själv tar jag med det otympliga stativet i tid o otid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *