Some image

Fototriss del 2014: Gammalt och slitet

Förra söndagen var jag och knäppte 871 st kort på Theo och hunden Chivas runt en gammal kvarn i Hälsingland. Gammalt och slitet har jag utnyttjat som bakgrund. Här visar jag tre av bilderna. (bilderna är klickbara)

Hur andra fototrissare tolkar detta tema, klicka då bara in nedan.

22 svar till “Fototriss del 2014: Gammalt och slitet”

 1. Du har både lyckats med att skildra slitenheten och få fina porträtt samtidigt Mättnaden i färgerna gör att det ser ut som gamla färgbilder, snyggt.

 2. Väldigt fin bakgrund till fina porträtt. Kvarnen ser spännande ut och så där charmigt förfallen. Vilket man inte kan säga om pojken o hunden. De blev så fina!

  Ha en fin 2 advent!

 3. Helt underbara bilder ! 🙂 Kul och fyndig idé att låta Theo och vovven vara huvudfigurer mot den slitna bakgrunden. Gör trissen så mycket mer levande och intressant. Gillar hur du framhäver färgerna hur du nu gjort. Så himla snyggt !! 871 bilder !! Då hade du en hel del att sortera och de bästa valde du nog till veckans triss 😉

 4. Ha-ha. Ja, jag parkerade givetvis cykeln vid p-förbudsskylten på huset jag bor i (den bryr sig ändå ingen om). Cykelsadeln har jag köpt hos en cykelhandlare där jag brukar få punka och liknande lagat. Det visade sig vara dålig kvalitet helt enkelt.

 5. Det var en nydelig triss. Jeg ble i så godt humør av å se den.
  Herlige bilder av barn og hund, med en deilig bakgrunn.
  Ha en flott kveld 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *