Some image

Fototriss del 203: Ögonblick

Första bilden åker jag Snöskoter över ett vattendrag utanför mig på havet. Min stora fundering i detta ögonblick var hur jag skulle ta mig över iskanten på andra sidan. Åker man tillräckligt fort och har power i maskinen funkar det att åka på vatten. Men det kan lika väl bli ett oförvilligt vinter bad.

Andra bilden är från en underbar och mäktig fotopromenad 12 december i år, helt för mig själv på en udde längst ut efter Norrlandskusten, ön heter Åstön. Sträckan jag gick var över 3 km enkel i – 12° kyla. Stundtals gick jag i 2 dm nyfallen snö. Kameran här riggad med ministativ när jag  i detta ögonblick ser solen gå ned bakom horisonten. Ja vad gör man inte för fotokonsten 😉 Totalt var jag närmare 4 timmar för mig själv och många bilder förevigades av det vackra landskapet.

Och slutligen den sista bilden, 6 ögon möts i naturen. Vissa känner igen motivet som mitt julkort 2012 🙂 God Jul alla!

Vill ni se fler Ögonblicksbilder klicka då in på

20 svar till “Fototriss del 203: Ögonblick”

 1. Mycket snyggt fångat, ögonblick som är värda hur mycket som helst. Sista bilden är ju bara helt bedårande :0) God jul på dig!

 2. Härligt fångade ögonblick!
  Den första aktiviteten ger mig rysningar av obehag. För inte så länge sedan gick det riktigt illa för en som åkte så där på Luleälvens is.

  Andra bilden – ståpäls av behag….

  Tredje bilden – så härligt med spanarna innanför förstret!

  Önskar dig en riktig God Jul o et Gott Nytt Fotoår!!

 3. Förstår att du visar just dessa härliga ögonblick! Andra bilden är fantastiskt vacker med solen på väg ner i vattnet 😉
  Trevlig helg!

 4. Farsan lägger in bilder på Facebook från blötmyrar där han bokstavligen sitter i skiten med skoter. Skulle behöva GPS-bälte på honom och en pelj så man har koll på honom. Riktigt härliga bilder du bjuder på. Min gamla Bettan vilar och Plogmannen med hjullastare sköter jobbet. Lilla snöslungan har jag till finliret. God jul på dig!

 5. Snöskoter på havet !!! Nä.. visseligen är det en väldig action i bilden men är det inte liiite riskfyllt !! Spännande förstås och modigt !! Kan förstå att du minns ögonblicket med din fundering över hur det egentligen skulle gå. Att plaska i isvatten är kanske inte vad man längtar efter precis. Mittenbilden är helt sagolik. En typisk ”Nackabild” 🙂 där din text över hur det var fyra timmar ensam i den vackra naturen förhöjer ögonblickskänslan. Hade du inte med dig dina fyrbenta 😉 Sista bilden är i mitt tycke utan tvekan bäst av dina tre toppenbilder. Önskar en God Jul och Gott Nytt år från Malta !

 6. Underbara bilder och härliga ögonblick! Hur kul är det att bada med en sån i iskallt vatten? Kan inte vara särskilt bra för maskinen heller tänker jag! ;O) Så underbar utsikt hundarna har…fint fångat! :O))

  Ha en riktigt skön och god jul!

 7. Så fina ögonblicksbilder alla tre. Gillar ändå den sista bilden mest… där har du verkligen fångat ögonblicket.
  God Jul till dig!

 8. Hrpppp huvvaligen snöskoter på havets vatten/lösis nix pix inget för mig, men i övrigt är det fina ögonblick med skoter på mark…..där skulle jag vara dödligt rädd. Förstår att det är en utmaning att försöka ta sig över, men till vilken nytta gör man sådana våghalsiga saker…spänningen kanske….ja ja se grabbar ;-)))

  Naturens ögonblick är fantastiska!

  Ha fortsatt skön helg.

 9. Hej
  Vilken fin sida du har 🙂 bild nummer 3 i trissen är oslagbar, det där kallar jag ÖGONBLICK/KONTAKT. Alla bilder är naturligtvis fina. / Sami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *