Some image

Fototriss del 205: Vad ligger dig varmt om hjärtat?

Redan som mycket liten tog min far med mig ut på sjön.

Admin liten

Så att växa upp på havet vart en naturlig del. Båten vart min tillflyktsort på somrarna. Och det växte sig starkare när jag ungefär för 25 år sedan konverterade till segling. Längre turer vart på agendan. Men jag har för den skullen inte släppt motoralternativet. Det finns en 24 fotare med 255 hk på gården 😉 Att få kasta loss och dra ut till havs är den underbaraste frihetskänsla man kan ha och som står mig närmast hjärtat.

 

 

Denna vecka är det också en fint pris från Ving så här kan man verkligen få segla http://www.ving.se/thailand/koh-samet

Här kommer min tolkning vad som ligger mig varmt om hjärtat.

Vill ni se fler fototrissare så klicka in här

 

 

30 svar till “Fototriss del 205: Vad ligger dig varmt om hjärtat?”

  1. Visst är det härligt, men som allt annat har det ett pris, mycket jobb på land med dom före och efter säsong, men jag förstår dom som tycker det är värt det.
    Ifall du hamnar i Thailand så missa inte att åka longboat. En groteskt stor kanot som framdrivs med något som liknar en enorm stavmixer längst bak och fort går det.

  2. Underbara bilder som vanligt och fin tolkning. Gillar mycket din inledande text.
    P.s. Trodde det var dina fyrbenta som kom först 😉 ..men den där frihetskänslan du så fint beskriver är nog värd en hel del trots allt 🙂

  3. Sköna bilder! Trissen med sina varma färger visar verkligen vad som står dig varmt om hjärtat. Men den svartvita bilden, med den till synes väldigt trygge lille killen som ser ini kameran, den tar ändå priset här inne hos dig idag. En fantastisk bild!

  4. Vackra bilder. Önskar så att jag skulle finna en charm med segling men tyvär….Jag får nästan lite panik där på det stora havet.

  5. Hoppsan vilka bilder! Samma färgtoner genom trissen som håller den samman. Siluetten av båten är snygg. Lovar att rösta på dig när ni 8 är uttagna 😉 Jag har seglat 1 gång i mitt liv (i Sundsvall av alla ställen) men det var knappt styrfart.

  6. Vilken värme du har i dina bilder. Jag blir sugen på att ta båten ut och se solnedgången ute på öppet vatten, vilken fantastisk upplevelse det vore! Jag blev glad av dina fina bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *