Some image

Fototriss del 206: Sött

Söt information om vår hälsa.

Titta gärna in till fler fototrissare hur de tolkar sött.

29 svar till “Fototriss del 206: Sött”

 1. Snacka om att finna den rätta pedagogiska tolkningen av temat! Fråga två är hur mycket av det där sockret som är tillsatt och hur mycket som är t ex fruktsocker?

 2. Inget för mig. Jag är tillräckligt söt ändå 😉 Nä, men de ”gosaker” du så fyndigt visar upp kan ju vara en tankeställare för de som nu tycker att sånt här är gott och äter utan att tänka på vad de stoppar i sig. För att inte tänka på alla tandtroll 😉

 3. jodu även om man begriper att det är sådär så är det liksom bortblåst när man står där med chokladkakan i handen helt plötsligt! :-))

  attans att du inte vann – jag röstade på dina urtjusiga bilder!

 4. Jamen, det är ju allt det här man vill förneka! Socker i läsk kan jag erkänna, men jag försöker intala mig att O´boy är nyttigt…;)

 5. Det var efter en ”socker”-promenad som jag och maken bestämde oss för att undvika socker i vår kost. Att det finns så mycket socker i allt hade vi inte en aning om…
  Tänkvärt om sött!
  Grattis till andraplatsen i tävlingen!

 6. Ja du. När jag ser din tänkvärda triss – du kunde inte ha fotat den mera ”realistiskt” – är jag sååååå glad att jag inte äter nå’t sött. Låter löjligt kanske, men jag får ner en pannacotta, tiramisu eller en cheescake ibland. Tror inte ens att jag smakat något av dina varnande exempel.
  En utmärkt triss!

 7. Ja, så ser det ut, mycket bra triss!! Än värre tycker jag sockret är i produkter man inte tror det finns i… 😉 2:a var ju jättebra, synd så klart på presentkortet men… =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *