Some image

Fototriss del 218: Grönt (tävling)

Regnet och dimman avlöste sig här under lördagen så jag begav mig till där mina gäster får husera /relaxa med badtunna utanför eller när jag vill vara en stund för mig själv i den eget byggda / designade mestadels med marinmotiv, med en och annan lampa i grönt motiv i gäststugan, väggarna är grönt laserade. Ute tar sig gräsmattan i den gröna nyansen ton.

Denna vecka är det tävling med ett pris från Castanea Vandrarhem

Och vill ni se fler deltagare tolka grönt klicka då in nedan:

42 svar till “Fototriss del 218: Grönt (tävling)”

  1. Det där var ju absolut mysigare än dom gröna medaljongtapeter jag berättade om,. Vackert fönster i den sista och vilken härlig grn färg på panelen i den andra.

  2. Finfina bilder med gröna detaljer 🙂 Ser verkligen mysigt och ombonat ut !! Fina milda färger och att det är någon som gillar sjöliv som inrett och designat kan man nog inte missa 😉 Kan tro att du och gäster trivs där ! Skönt också att ha en plats dit man kan dra sig undan en stund och vara ensam med sina egna tankar.
    Lycka till i tävlingen !!

  3. Super flotte billeder – Jeg kan bedst lide det første med den grønne vase og skibet til højre for det. Skøn vinkel på billedet også.. Dejlige farver !!!

  4. Härliga gröna detaljer 🙂 Gillar den gröna färgen på väggen, ursnyggt!
    Ser att du även har gjort om här på din blogg.. *fint*

  5. Vilket fint marint rum!!! Grön vägg hade det också. Ser ut som du har ett härligt krypin att dra dig till! Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *