En helg på Burbacka med mycket jobb. Dinkan startades på fredagseftermiddagen och klockades av på söndagskvällen 🙂 Endast via radio fick vi höra tre kronor vinna sin match på lördagen.
Totalt 32 timmar stod man påklätt blåställ med svetten långt över pannbandet 🙂 Maten är det helt klart bästa med stället 😉 Cissi är en utomordentlig kock. Passade på att bättra på solbrännan, ett par stövlar gick i graven, ett par handskar slets ut, grävde ned x antal snickarpennor av misstag och det obligatoriska myntet placerades ned på slutet . Fick även serva min cementblandare med en ny rem. Vad jag bygger? Kommer senare, nu tar jag ätbart först! Trevlig frukost start, och som alltid de goda grillningarna och gratängen vart lysande!
Vill ni se fler deltagare tolka ätbart klicka då in nedan:
Det är gott med maten när kroppen är trött! Ja huvudet också kanske är litet ”sleten”….;-)
såg på utsiktsbilden i förra inlägget – ligger otroligt vackert!
Grillat med potatisgratäng, smaskens. Får kolla ditt nya projekt sen.
Jobbar man ska man ha god mat! Det ser verkligen supergott ut!
Du, din header är fantastiskt fin! Jäklar så läcker! 🙂
Mums filibabba! Att arbeta hårt och få äta så gott, gör ju att arbetet blir lättare!
Härliga bilder Åke. Den sista ser inte alls smarrig ut! ;-)>
Gillar perspektivet i första bilden. Härlig ätbar triss!
Mmm gott! Man blir så härligt hungrig av hårt kroppsarbete 🙂
Vi får väl vänta i spänning då. Käket ser i alla fall gott ut.
Frukost är gott fast jag är dålig på det. Gillar första bilden för den ger en skön känsla samtidigt som den har en snygg vinkel!
Vilka härliga bilder =)