Some image

Fototriss del 228: Svart

Kul att Helena valde mitt förslag på temat svart 🙂
Direkt när jag tittade in på trissen igår innan jag klev upp, fångades min första svarta bild.

En av mina båtmotorer är huvudsakligen svart.

Snälla dottern hämtade från min kusins 50 års kalas inatt, tyvärr med många timmar hos farbror doktorn före, men 9 svarta naglar kunde hon då visa upp 🙂 Det djupa såret fick hon på sitt jobb under lördagen.

Vill ni ser hur fler tolkar detta tema så klicka bara in nedan.

18 svar till “Fototriss del 228: Svart”

  1. En kul varierad triss, hoppas det i sista bilden inte var så allvarligt. Jag vet hur ont det kan göra och hur mycket det blöder när man skadar fingrarna.

  2. Ah var det din idé med svart som tema. Bra val 🙂

    Gillar bilden på motorn bäst tror jag. Hoppas tummen läker som den ska och att det inte blir några men för livet. Tummen är ju ändå en rätt vital del när man ska göra nåt.

    Tack än en gång för titten hos mig och kommentaren. Kul att du uppskattade min blogg

  3. Jaså det var du som stod bakom temat! Kul 🙂 Och trevlig triss fick du ihop med, gillar naglarna, även om det var tråkigt (för ägaren till handen) att bara nio fingrar kunde visas upp. Hoppas det läker snabbt 🙂

  4. Tack för eran omtanke! Tummen fick sig en ordentlig djup uppskrapning och blödde gjorde det allt. Inga men i framtiden hoppas jag 🙂 Lite besvärligt just nu bara med en funktionell tumme.. Kunde dock varit värre! Pappa är alltid påhittig med sina bilder 😀 Stolt dotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *