Some image

Fototriss del 233: Stillhet

Absolut stillhet för mig denna lördag vart:

Klev upp i ottan, tända upp vedspisen i köket 🙂 Stillhet på mycket hög nivå´ att sitta och lyssna på härligt knaster… Känna värmen stiga och kaffearomen smyga sig på, äggen kokades givetvis på vedspisens häll också.

Därefter vart det ”tuff” snickring hela dagen, runt 15 tiden tände jag åter på ”några” vedträn. Lugnet/nedvarvningen fick bli i badbaljans 38 graders vatten när mörkret brutit sig in 🙂 (eget byggda spa givetvis)

Stillheten fortsatte med ett glas bubbel åt oss var 😉

Min kropp blev som ny igen efter alla hammarslag som slogs 🙂

Vill ni se hur andra fototrissare upplevde stillheten denna lördag, klicka då in nedan:

26 svar till “Fototriss del 233: Stillhet”

  1. Så mysigt! Härlig brasa, härligt litet spa och riktigt gott kan jag tänka med ett glas mousserande i kvällningen. Rofylldhet i din triss.

  2. Ett eget spa, inte illa, vet inte vilken bild som blev bäst av dom tre, du har lyckas få ett fantastiskt ljus i alla bilderna. Snyggt jobbat både med hammaren och kameran.

  3. Vilken härlig triss förmedlar verkligen stillhet 🙂 Gillar verkligen den första bilden då jag gillar vedspisar och den underbara värme den ger. Kommer ihåg när jag var liten och var hos farmor och farfar och man kom in med kalla fötter då fick man sätta sig vid vedspisen och lägga upp fötterna på ugnsluckan och värma dom.

  4. Men vad härligt och vilken dag !! Otroligt fina bilder som tillsammans med dina rader verkligen förmedlar en känsla av stillhet. Visst är det ljuvligt med öppen spis. Det har vi också här hemma men det lär dröja ett tag innan det brinner några vedträn i den 😉 Eget spa..!! Ja, det gäller att ha det riktigt bra så länge man nu lever. Önskar dig en skön kommande vecka från Malta, 25 grader + 😕

  5. Vist ser det skönt ut, ett glas skumpa mysig stämning och en varm och skön pol i kvällsljuset. Det är inte utan att man längtar ner till stugan igen,. Om några veckor är det dags att värma polen igen. Skön bildtriss av stillhet.

  6. Här har det hänt saker sedan jag sist tittade in. Läckra bilder, men handen på hjärtat, särskilt mycket tid över till stillhet blir det väl inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *