Some image

Fototriss del 236: EN LÅT

Mina tre bilder symboliserar en låt.
Fundera ut vilken genom att titta på bilderna 🙂

Min låt kommer från en stor svensk artist för mig, i början av 70 talet var artisten sångare i The Hollies ett tag, året 2009 deltagit i Svenska melodifestivalen. Finns med som vän på min Facebook 😉 Låten jag tänker på kommer från 1989. Artisten uppträder med den än.

Har ni tagit den?
Lyssna på den här 🙂

Hur trissar andra… klicka in nedan bara:

32 svar till “Fototriss del 236: EN LÅT”

 1. JAG TOG DEN!!!! *stolt*

  Jag älskar den låten och nu är grymt avis för att du är vän med honom på fejjan! ;O) En av de bästa låtarna genom tiderna och dina bilder tolkar bilden jättebra!

  Ha en skön söndag!

 2. Jag tog den på de två första bilderna! Jättebra trissat! Den första bilden kommer mig att tänka på låten: Albatross! Så härligt!

 3. Bra trissat, fina bilder – men vi fixade inte att gissa låt. Vi tänkte först på Evert Taubes Sjösala vals (..”Tärnan har fått ungar och dyker i min vik…” och ”… har ont om sekiner…”) men det stämde ju inte på sista bilden.

 4. Den tog jag ganska snabbt. Såg du när han var med hos Filip och Fredrik för någon månad sedan? Då sjöng han den låten hängandes från taket i vingar. Hehe…

 5. Jag tog den inte, men så tog jag ingen annan heller om man säger så. Är tondöv och måttligt intresserad av musik – undantag Bruce Springsteen, Neill Young och Lou Reed.
  Men jag kan ju åtminstone beundra din triss, där ettan är helt suverän:-)

 6. Jag tog den! Jag gillade Micke Rickfors mer när han sjöng på engelska, så jag är inte jätteförtjust i låten, men den sitter ändå på plats och dina bilder var klockrena!

 7. Det här var ju sig en riktig rolig triss, när man går använda tankeverksamheten lite mera. Själv så har jag inte kommit på någon än, publicerar på onsdag.
  Gissade rätt på din 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *