Some image

Fototriss del 245: Kontraster

Jag har varit i utkanten på våran skärgård hela helgen, en mycket vacker plats som heter Tynderö (några har önskat mer bilder därifrån) Och nu kommer 2014 säsongen. Ni som följt mig länge vet att det är hos mitt barn och mågämnet jag brukar vara, oftast för att snickra men denna helg gick i mjukt tempo 😉 309 st bilder har blivit till i helgen… många riktat med linsen mot havet naturligtvis 🙂 Jag väljer därför att gå i färgens tecken på kontrasten. Lördagen startade med -12 grader 😉
Det gamla köksbordet öppnar jag med.

Det frysna havet med ön Rödön som bakrund.

Fruset gräs mot en röd byggnad, jag utnyttjar kontrasten mot.

Vill ni se hur fler tolkar kontrast, klicka då in nedan:

15 svar till “Fototriss del 245: Kontraster”

  1. Vilka härliga vinterbilder från skärgården du bjuder på. Ser fantastiskt ut. Vist är det ett underbart land vi lever i med alla årstider som har sin tjusning.
    Snyggt fångat i dina båda trissar.

  2. Gissade att du som vanligt skulle ha hittat härliga färgkontraster och hade förstås rätt. Mycket fint! Och du, 309 bilder – det är inte illa. Gissar att du kommer att dela med dig av fler.

  3. Härliga bilder. Havsbilden var ju fantastisk, vilka färger… Och det frusna mot det varma från solens strålar. Måste nog titta in här igen och klicka runt bland dina foton. Ha en bra vecka 🙂

  4. Så vackert! Den första bilden är suverän. Älskar skärgården på vintern. Det är precis som allt bara vilar i en sorts stilla ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *