Some image

Fototriss del 247: Så här ser det ut där jag är

Lördag förmiddag på Nacka. Efter att ha varit på jobbet i stort sett närmare 20 timmar (kom hem 03.00) Fått sova ut, gick jag ut i den härliga -2 gradiga väderleken till den fallande snön. Skulle jag skotta eller ta en tur med skotern ?

Jag valde nöjen före 🙂
Det fick bli en tur på havet, jag åkte mot ett ställe som heter Hörningsholm. Där hade de karat upp en skridskoplan med en 4 hjuling och det lirades hockey på isen. Några hejade på och skötte grillen. Det vita huset uppe i bilden är Hörningsholms herrgård, som tidigare var en vilohem för behövande utslita hemmafruar har min mor berättat.

Jag hade havet under mina skidor 🙂 På väg hem stannar jag till lite för att knäppa ett kort där isen brytit upp och gjort stora isskulpturer. Byn längst bort i dimman på fastlandet är Timrå där jag är född, och byn till vänster på ön är min hemmaplats nu. Det var en mycket härlig skotertur.

Titta på hur andra har det: Klicka bara in nedan 🙂

32 svar till “Fototriss del 247: Så här ser det ut där jag är”

 1. Hur vågar ni er ut på isen alla varnar ju att isen är så falsk just nu.
  tur att det gick bra.
  Ha en fin söndag i ert fina område,
  Meta

 2. Härliga och vintriga bilder! Gillar att du valde skotern före skottandet! Hahaha!! Kul att spela hockey direkt på naturisen och dessutom ha kock med! Tack för att jag fick följa med på din skotertur!

 3. Härliga vinterbilder, det var länge sedan jag körde skoter så man blir riktigt sugen när man ser bilderna. Har inte hunnit ut själv ännu men i eftermiddag tänkte jag försöka komma ut en sväng med kameran. Får se vad det blir.

 4. Låter härligt med skotertur, och allt det andra. Ser mysigt ut. Jag fick dock skrämselhicka när jag såg bilderna med folk på isen. Här är det knappt isar alls, i alla fall så håller de inte överallt.

 5. Ser riktigt trevligt ut på sjön, det gäller att passa på medan man kan, Har aldrig kört skoter, skulle faktiskt vilja prova någon gång.

 6. Nog har ni haft omväxlande temperaturer denna vinter!?! Själv njuter jag av att se snön rinna bort och höra fåglarnas vårglädje, även om jag vet att vintern inte är över än på länge. I år har det inte blivit några turer på isen här, det har helt enkelt inte funnits någon is!

 7. Oj, vad mycket snö ni har. Våra båda snöskotrar står hemma på gården oanvända eftersom vi har så lite snö.

 8. Hahaa… jag läste det du skrivit först… såg inga bilder, vad skulle du välja… och jag såg framför mig skotern, hur kan det komma sig 😀 Härlig triss, och säkert en trevlig dag. //Ha en fin fredag Åke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *