Some image

Fototriss del 264: Vatten

Fototriss och vatten… Jag bor ju på en ö, och så fort admin slår upp sina blå ser han ju havet 🙂 En serie nytagna, blandade bilder från i helgen 😉

Kompisen Henka kämpar för segern varvet runt Alnön igår, klockan 12:05 passerade båten (den blå) Tant Raffa uppe vid mig. Grattis till segern! Här står H och gastar för fulla muggar bra precis halva varvet.

Gårdagens fotografering startades redan klockan 03:16. Jag brukar säga vem kan sova vid den här tiden? Daggen ligger på för fullt i soluppgången över Nacka fjärden!

Under den tidiga lördags promenaden tog vi svängen över stranden, där gick stapeln 100 meter över badstrand. Lola tog segern men lille Tuss kämpade väl 🙂

Eftersom det inte är tävling tar jag med två bonusbilder.

Bild 1: Är från stranden igår, kolla hur jyckarna suger in lukten av hav, och jag kan ingen annat än nynna i Uffes sång: Jag trivs bäst i öppna landskap… och nära havet vill jag bo!

Tvåan blir en nytagen bild från klockan 03:04 (alldeles nyss) min kajak ligger nytvättad och väntar på att åka i plurret snart 🙂 Tiden räckte inte till igår… här kommer solstrålar in över fjärden.

Hur andra tolkar Vatten i Helenas Triss, kolla in nedan bara:

23 svar till “Fototriss del 264: Vatten”

 1. Du har något i din kameraväska som inte jag har, morgonpigghet. Du får jättefint ljus i dina morgonbilder. Tänk att gräs kan bli så vackert.

 2. Härliga bilder. 03.00 jo du det är ju mitt i natten! Dina hundar är bara för härliga. Alnön är fin. Ha en god vecka!

 3. Det är verkligen inte fy skam att bo vid havet, önskar jag hade den möjligheten jag med. Håller med dig om att man borde vara uppe i ottan varje dag nu när det är som vackrast ute, tyvärr håller inte kroppen med 😉 Jättefina bilder!

 4. Så bekvämt att hundarna verkar kunna rasta sig själva. 😉
  Tidig morgon, då brukar jag fortfarande sova gott.
  Men visst är det trevligt med dagg i gräset och vackert när solen börjar synas vid horisonten.
  Du får ha en bra vecka.

 5. Vilka härliga vattenbilder!
  Ja det är ljust nu på morgonen, hela nätterna för den delen när man bor i Norra delen av landet som vi gör. Rätt magiskt.

  Ha en trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *