Some image

Fototriss del 269: Fönster

Helenas Fototriss är tillbaka efter sommarens uppehåll! Jag har däremot inga glada bilder att visa, det vart en dag på akuten, länssjukhuset i Sundsvall under lördagen. Jag var före sjuktransport dit, så minuterna vart långa…

5 timmar på torsdagskvällen och igår igen… Men nu vilar nära anhörig tryggt på sal… Sjukvården fungerar.

Ambulans intag 1.

Klart området är kamerabevakat denna regniga tråkiga dag.

Se hur andra Fototrissare löser uppdraget, klicka in nedan.

23 svar till “Fototriss del 269: Fönster”

 1. Usch då! Aldrig kul, när man har sjuka anhöriga.Oro och smärta! Men skönt att höra att sjukvården är till belåtenhet. Jag är ju liksom en representant för densamma. Hoppas på snar bättring för din närstående.

 2. Inget trevligt med sjukhus, men skönt att sjukvården fungerar.
  Hoppas din anhörige blir pigg snart och får komma hem.

  Ha en fin söndagkväll!

 3. Vi har en bra sjukvård och vi får vara glada för det, men det är aldrig roligt att hamna där. Hoppas din mamma snart är på benen igen och livet kan fortsätta i sin vanliga lunk. Fönster fick du då med i din triss i alla fall 😀

 4. Tycker om första bilden. Den ger mig dubbla känslor. Den visar olust, rädsla och osäkerhet, samtidigt som den kommer att ge hjälp. (Väldigt bra bild).
  Jag hoppas på snar bättring för den drabbade.

 5. Hoppas din anhöriga mår bättre nu, inte roligt att behöva uppsöka sjukvården. Tur att vi har den i alla fall och att du känner att den har fungerat för er. Fönsterna passade bra i svartvitt!

 6. Inga roliga fönster i din triss men fina bilder, skönt ialla fall att allt fungerat som det ska och hoppas att din anhörig är pà bättringsvägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *