Some image

Fototriss del 279: Ljus & mörker

Här kommer mina tre Ljus & Mörker bidrag

Bild från igårkväll när fredagsbadet intogs i badtunnan, se hur vattenångorna stiger från det 38 gradiga vattnet i en klar stjärnhimmel och månsken 🙂

En bild från i somras då jag rundade Alnön med båt i sena timmen. Solen får agera ljus 😉 Dessutom i begynnelsen skapade Gud himmel och jord Och jorden var öde och tom, och mörker var över djupet, och Guds Ande svävade över vattnet. Och Gud sade: ”Varde ljus”; och det vart ljus. (Första Mosebok)

Slutligen en bild på att jag letar efter skridskosäsongen med ljus o lykta, längtar ut på isen 🙂 Skridskor redo, isdubbar alltid redo. Bakomför synes ett flyg på väg in på bana 34 Sundsvalls Flygplats.

Hur andra visar Ljus & Mörker: Klicka in nedan

31 svar till “Fototriss del 279: Ljus & mörker”

  1. Jag kan föreställa hur underbart ni har haft i badtunnan i natt under stjärnhimmel ! Får se när isen kommer. Ha så trevlig veckoslut !

  2. Hei igjen! Joda, vi var på kamp og så Liverpool mot Hull. Ikke helt fornøyd med resultatet som ble 0-0. Og kampen i dag vil jeg ikke snakke om en gang. Men det må vel snu snart 🙂 YNWA og god helg til deg 🙂

  3. Härligt stämningsfulla bilder och ett passande citat till sommarbilden! Snyggt stilleben med dubbar, skridskor och lykta. Men vänta ett tag, till isen är säker!

  4. Läckra bilder! Vilken otrolig himmel i bild nr 2! Dessutom har jag alltid gillat just ”Varde ljus”, brukar tänka på det när jag tänker alla extraljus när jag kör lastbil.=D Så mysigt att bada ute under stjärnorna!

  5. Vilken makalös triss! Synd att det inte är tävling denna gång, för då hade jag röstat på dina underbara bilder direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *