Some image

Fototriss del 284: TÄVLING med tema VITT

Helena söker vitt i veckans fototriss. Tävling med fina priser, där jag siktar på en kul leksak från Coolstuff.

26 svar till “Fototriss del 284: TÄVLING med tema VITT”

 1. Vad är det för något som är stort vitt och utbränt i mitten av sista bilden? Tänk om inte det fanns! Då skulle varit en helt ljuvlig nattbild! Men det blir då den första bilden som blir min favorit! Sååå vacker!! Julig och stämningsfull!

  Ha en skön andra advent!

 2. Molnet i sista bilden kommer från Söråkers IF bandy arena. Jag vet att dom hade något problem med ismaskinen, ismaskinen orsakade inte molnet, men det var bråda tider till damernas match på lördag. Planen var avstängd under fredagen. Den vita belysningen är enorm och speglar sig bra i isen.

 3. Bild ett och tre är varandras motsatser – så fina var och en på sitt sätt. Fast jag vore väl inte den jag är om jag inte främst föll för den första… 😀
  (Och för din header.)
  Berit E

 4. Vackra bilder, allihop, haha, leksaken, jo, den känns igen, jag stannade ett kort ögonblick vid den och hade tänkt önska den, men vet, vis av erfarenhet, att Åke, min man, skulle lagt beslag på den 😀

 5. Titter inn i ditt fönster; pyntet til advent. Det er så koselig å være ute og se inn til folk – nå i adventstiden! Men det var nok bilde nr 3 jeg festet meg ved: Vakkert- med det hvite lyset som speiler seg i vannet!

 6. Fin svit där varje bild skapar sin speciella känsla! Undrade vad i hela friden det var som svävade omkring i mittenbilden, men läste sedan kommentarerna och fick en förklaring.

 7. Molnet som svävade omkring: Eftersom det var vitt så antar jag att manuell spolning utfördes och att vattenångorna steg upp i skyn, det var i stort sett vindstilla typ och det var bra många minusgrader på fredagskvällenen. Jag träffar klubbens ordförande onsdag vid en jullunch, jag ska intervjua honom då… Det vart förlust med 2-4 mot Haparanda/Torneå i damer elit på lördagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *