Some image

Fototriss del 290: Träd

Träd växer oftast på marken, men de kan även vara flyttbara.
Här i form av ett fågelträd.

Vissa kan ligga fällda på tomten…

En del kan ligga staplade och vänta på klyvning också 🙂

Se vad andra har för träd, klicka in nedan:

16 svar till “Fototriss del 290: Träd”

  1. Mycket ved på de sista två bilderna. 🙂
    Den första bilden gör mej nyfiken….vad menas med ett ”fågelträd”, har nämligen aldrig hört talas om det!!

    Svar: Då får du det nu, jag kapar ned tre trädstammar på ca 6 meter binder ihop dem upptill och förankrar de i marken, därefter en fåelfrömatare med solrosfrön, en bur med talgbollar. En kärve kan bli till jul och något köttben så kommer hackspettarna också. Nu finns det hackspettar som käkar solrosfrön också. Vipps så blev det ett fågelträd 🙂 Se gärna en film uppe till vänster under fliken Web kamera. Rogivande som attan att beskåda fåglar. Förra året hade vi en steglist på besök 🙂 Blåmesar och de vackra domherrarna är de flesta som besöker Nacka Fågel Hak. Skriv gärna: Hackspett uppe i högra sökrutan får du se 🙂 Det går även att söka på Gråspett.

  2. Oj, så jag gillar dom två sista bilderna. Fågelträd???

    Svar: Tre trädstammar ihopbunda på ca 6 meter vardera fastsatta i marken, därefter en fåelfrömatare med solrosfrön, en bur med talgbollar. Och vipps blev det ett fågelträd 🙂 Se görna en film uppe till vänster under fliken Web kamera. Rogivande som attan att beskåda fåglar. Förra året hade vi en steglist på besök 🙂 Blåmesar och de vackra domherrarna är de flesta som besöker Nacka Fågel Hak.

  3. Håller du på o bygger en ”hundkåta”, ser ut så. Ved får ni tusen och behöver väl inte frysa något. Här är det sol idag och takdropp! Kanske vår på gång. Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *