Some image

Fototriss del 291: Se upp!

Himlen är vacker ibland, det går inte att beskriva… försöker bara visa att se upp mot Norrskenet 🙂

Se hur fler ser upp:

5 svar till “Fototriss del 291: Se upp!”

 1. Det är otroligt….men har ni sånt där jämt eller?

  Svar: Ja det är mycket i år, det ska vist bli ett rekordår. Men det gäller att vara alert, alltid vara på tå. Ibland går det över på ett par minuter och ibland varar det en timme. Tiden är oftast mellan 22.00 till 05.00 typ, så tiden är inte så lämplig 😉 Men blossar det upp struntar man i att sova 🙂 Det här var mellan 03:00 till 04:00.

 2. En av mina drömmar har länge varit att få se norrsken, jag tror det är helt fantastiskt!

  Svar: Ja det är mycket vackert. Man funderar hur kan det se så fantastiskt ut… Ibland knastrar det också 🙂 Jag är med i en grupp på Facebook som uppdaterar vart det finns i Sverige, den heter Norrsken. Skalor, solvindar och styrka spås, och det brukar stämma. På sidor norrut finns det webkameror men inte som i verkligheten. Det viktigaste är vädret, det ska vara stjärnklart och helst inte måne… Dessutom ska det vara mörkt och givetvis mot norr. Jag ser mitt från gården, går bara 5 meter typ 🙂 Måste dessutom ha turen att vara där vindarna drar förbi så precis. Nu i helgen flaggas det också.

 3. Jättefin triss på en himmelskt magisk himmel. Fint fotat.

  Svar: Tack så mycket!!! Hade du suttit kvar på bänken hade det varit ofanför dig 🙂

 4. Fina norrskensbilder. Just nu ser jag på min app (den är uppdaterad och funkar bra igen) att det blir norrsken i natt. Men tyvärr drog det in en molnskärm vid 19-tiden så det är nog kört för min del. Men innan molnen hann jag i alla fall ta en del bilder på fullmånen.

  Svar: Tack! Jag är inte överens med kameran ännu… Ja mina källar säger så också… ökat aktivitet. Jag ska gå ut nu och se… men månen är borta här… Men vi får hoppas på nasta natt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *