Some image

Fototriss del 297: Blå

Jag är uppe tidigt, och vem kan sova då det ser uta så här utanför sitt fönster?
Min första bild ute är klockad 04:58 pip.

När jag kommer in tillbaka ser jag Helena har släppt temat blått.

Himlen andas ju blått…

Nere vid stranden är det så stilla så stilla…

En av mina hundar stannar upp ett tag…

Hur andra Fototrissare löser veckans utmaning, klicka då in nedan:

32 svar till “Fototriss del 297: Blå”

 1. Mycket vackra foton och då mest i guld. Fast den blå himlen är ju med så …
  Fina vita vovve vid blått vatten och blå himmel.
  Snyggt fotat som vanligt/ kram

 2. Det lönar sig att vara uppe tidigare än tuppen 😉 Otroligt vackra bilder och snygg avslutning med fina vovven mot den blå bakgrunden 🙂

 3. Mitten biden tilltalar mig allra mest. Sista resterna av vintern bort och den underbara våren är här. Vackra färger i alla dina bilder.

 4. Vacker morgon med blå toner.
  Det ser nästan ut som om du hittat askungens glassko 🙂

  Svar: Tack! Det var därför jag vinklade ”skon” så ockdå 😉

 5. Läckra isformationer och hunden har råkoll.
  Du undrade var jag höll hus i senaste Londonavsnittet, lägger in en länk som borde fungera. Platsen ligger cirka en mil öster om centrala London.
  https://www.google.se/maps/place/Hackney+Wick,+London+E9,+Storbritannien/@51.5431548,-0.0218484,17z/data=!4m2!3m1!1s0x48761d0ccdcc38c7:0x8f023a32f0e11aff
  Tyvärr lite lång, men du får upp en karta. Om du utgår från Hackney Wicks pendeltågsstation (röda pilar ) så lite åt sydöst ligger Crate Brewery nere vid kanalen.
  Det enklare sättet att ta sig dit är att ta röda tunnelbanelinjen (Central Line) till Stratford ( köpcentret, inte flygplatsen ) Sen tar du pendeln en station tillbaka, eller promenerar genom OS-parken.
  Men tänk på en sak, turister löser oftast ett Oyster Card som går att åka på i Zon 1 och 2 ett visst antal dagar. Hackney Wick ligger i zon 2 och Stratford i zon 3 så man får betala extra på kortet i en tunnelbanestation innan annars kommer inte automatspärrarna att släppa ut dig. Det går att krångla sig dit inom zon 2 också, men tar längre tid och är mer omständlig.
  Ifall du är intresserad så finns det massvis med slussar och husbåtar i området. När jag var där sist gick jag lite söder ut och följde kanalen förbi Viktoria Park.

 6. Oj här var det många kommentarer.
  Och det var då förskräckligt va du var morronpigg, är det vovvarna som väcker dig ???
  Och så hittade du askungens glas-sko, fort in å prova den på gumman din !!
  =) =)

  Tjingelingen från Rantamor.

 7. Vackra blå bilder! Isen är fascinerande och mycket vacker… men finast är förstås den lilla vovven som också verkar betagen av det blå. Fin triss! 🙂

 8. Vacker blå gryning!

  svar: Nej, jag ordentligt stöd och försökte hålla kameran så still som möjligt. Eftersom det är en mörkerbild, så tyckte jag att det lilla suddet funkade fint.

 9. Himmel så ljuvliga bilder – och så kallt det ser ut! Men var tid har ju sin tjusning, så det är bara jag som mött våren som fryser lite 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *