Some image

Fototriss del 318: I luften

Mitt bidrag till Helenas Fototriss I Luften.

Inflygningslinje med blixtljus på flygplanets vingar till Sundsvall Timrå Airport till bana 16 i sena timmen 🙂 Här stod jag uti havet med stativ o stövlar och upplevde friheten med dimman och månen som vänner, ja så kom ett o annat flygplan också, Klingerfjärden låg riktigt platt 🙂

Följande Norrsken fanns att beskåda uti luften en kväll, men inget är det andra likt 🙂

Dimman väller in över fårhagen en morgon…

Bonusbild.

En av mina hundar kommer flygandes över bäcken precis från havet med pinnen i munnen 🙂

Se nedan hur andra löser temat: I Luften.

 

33 svar till “Fototriss del 318: I luften”

 1. En vacker triss! Norrsken skulle jag gärna vilja se! Jag gillar också att fotografera på natten eller tidig morgon det ger sån frihetskänsla.

 2. Oj, oj. Vilka vackra bilder. Bilden med dimman över fårhagen är min favorit. Jag som redan vill ha får blir ännu mer sugen på det när jag ser bilden. Bilden på hunden är också underbar 🙂 Fart och fläkt, fina färger och effektfullt med vattnet som stänker! Den översta bilden blir extra lyckad när vi får veta hur du stått där i stövlar med kameran på stativ i vattnet – så gör en sann entusiast!

 3. oooooh, jag blev tagen redan av den första bilden och vid den tredje var jag knockad. Sen kom den förlösande bonusbilden. Vilka fantastiska bilder! Tack!
  Och gör tavla av den tredje bilden, det säjer jag bara.

 4. Åh så fina bilder! Perfekta till trisstemat! Jag gillar verkligen din norrskensbild men jag gillar ditt sätt att redigera fårhagsbilden på. Den bilden är helt fantastisk, ljuv och romantisk med ett fantastiskt ljus! Och så din söta hund som svävar i luften med pinnen! Fint!

  Ha en skön söndag!

 5. Sista bilden var magisk och bonusbilden var kul. Snacka om energi.

  Svar: Kul att du gillade dimman bilden. Jag tog en omväg… Letade fotomotiv i det vackra vädret, steg ur bilen och vandrade och tiden stod stilla 🙂 Energi: Ja så här sprang och hoppade hon en 14-15 gånger och alltid lika lycklig 🙂 Ljuset blev så exakt för vattendropparna när ”blöta hunden” kommer rusande ur havet…

 6. Magiska snygga bilder ha tagit snyggt trissat som vanligt till temat I Luften 🙂
  Önskar en skön & trevlig söndag

  Svar: Tack Janne!

 7. Det borde ju nästan vara förbjudet med så snygga foton!

  Svar: Nu blev jag ju lite blyg… Kul att du gillar mina bilder 🙂

 8. Fina nattbilder och den där från fårhagen är ett mästerverk. Så såg himmelriket ut för mig när jag var barn. Och för oss som gillar nattfotografering: I morgon kväll är det dags igen. Norrsken långt söder om Stockholm lär det bli. Fast här är det risk för molnighet (typiskt).

 9. Oj, vilka magiska bilder rakt igenom. Gillar den ljusa skylinen på första bilden och norrskenet som på andra bilden kan aldrig bli tråkigt att titta på. Kanon!

 10. Läcker flygbild i mörkret. Hur lång slutartid använde du? Norrskensbilden är också fin jag har ännu inte försökt mig på att ta en sådan. Men tillfället kommer nog. Jag gillar också det dimhöljda landskapet med fåren.

 11. Di fårbild med detta ljus är bara så magiskt vackert. Kan inte se mig mätt på den bilden! Kul och bra fångat hopp i bonusbilden. Gillar första bilden också/ kram

 12. Måste in och se på fårbilden igen för den är så otroligt vacker ”I ljuset är vi alla lika”
  /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *