Some image

Fototriss

Nu är det JUBILEUM! Fototriss del 200: Detaljer som Helena startade för drygt 4 år sedan. Tänk er 200 stycken tävlingar med mycket olika underhållande fotoutmaningar. Jag hittade den i början av augusti 2011 och då var det nummer 143. Utav dessa 57 Fototrissar har jag missat 7 st totalt. Måste vara ett bra facit då jag är resande i mitt yrke och har inte kontakt med cybervärlden jämt här i Norrland 😉  Men det har hänt att jag kopplat upp mig via mobilen för att kunna deltaga i denna eminenta fotoutmaning som Helena har, eller åkt till någon kompis då jag varit utan uppkoppling.

Jag kom in som näst siste deltagare på nummer 89 av 90 tävlande 🙂 Jag fick 6 st kommentarer som gjorde mig stolt att fortsätta. Jag kan namnet på alla de 6, och tack än en gång att ni gav mig en dunk i ryggen 🙂 Temat var då Skruvat (med tävling).

Trevligt att få kontakt med  nya fotovänner världen över också 🙂

Det finns många trevliga budskap med i Fototriss som Helena driver. Bl.a. kommentarer från andra fototrissare, men också utmaningen som tex. att man ska hitta rosa motiv 🙂 Jag fick en mun och två öron av en anledning 😉 … man kan lyssna för att förbättra sin egen fotokonst.

Ni som funderar att gå med: Starta upp såklart!

Vill ni se hur många som deltagit?  Klicka här för att komma till listan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *