Some image

Fotoutmaning Helgbilden 2015-03-22

Till Marits Helgbild bidrar jag med ett litet Norrsken, men jag misslyckades med solförmörkelsen… Denna bild fastnade natten till lördag.

Klockan 02:12

18 svar till “Fotoutmaning Helgbilden 2015-03-22”

  1. Wow. Du lyckades fånga norrskenet. Vi var på jakt två kvällar på raken utan att lyckas. Natten före våra utflykter var tydligen den bästa men det missade vi dessvärre… Men jag kan njuta av din bild så länge =)

  2. Magiskt!
    Har det varit ovanligt mycket norrsken i år – tycker att ja läst mycket om det och sett ovanligt många bilder? Det kan ju vara så att jag är mer uppmärksam på det i år … jag kanske helt enkelt behöver på se lite norrsken ”live”!

  3. Fick inte heller se någon solförmörkelse. Ditt norrsken är superfint! Här var det också norrsken och jag var ute och tittade men fotade inte.

  4. Så vackert! Försökte mig på att fota norrskenet i fredags då vi var ute och lyssnade efter ugglor. Blev inte bra. Jo – ugglor hörde vi av flera sorter, men norrskenet fastnade inte på bild. Hade fel kamera förstås…

  5. Wow vilken vacker bild! Jag missade både norrskenet och solförmörkelsen 🙁

    Svar: Tack! Så synd du missade norrskenet! Men det kommer fler chanser 😉

  6. Och tänk att norrsken har jag aldrig sett. Det ser helt magiskt ut, inte alls samma undergångsstämning som med solförmörkelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *