Some image

Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-30

Hur min helg har varit?
Jo det vart fredag kväll – o nu sitter jag här 19.00 på söndag kväll…

Lördag morgon vajade Jolly Jumper i den tidiga morgonsolen, kanske för att det skulle bli båtupptagning 🙂

abt_2980

Varmkörning av dragbil i den frostiga timmen 🙂

abt_2989

Koppling av båt vagn hos grannen 🙂

abt_2992

Rent utav fint hem över…

abt_2998

Man fick en liten naturupplevelse nere vid båthamnen också dårå 😉

abt_3009

Båt uppe 🙂 Krånglade lite, men det är smällar man får ta vid lågvatten… …man undrar hur många båtupptagningar man gjort genom livet…

abt_3021

På kvällen begav vi oss mot Tonhallen i Sundsvall, för att lyssna på en annan av mina idoler, nämligen Micke Rickfors som hade sällskap med Dan Hylander 🙂 Det var meningen att Pugh Rogefeldt också skulle delta, men han var krasslig.
Första extranumret rev de av här till: ”Köpa Vingar för Pengarna” Vi stod då redan upp alla!!!. Man hade skaffat biljetterna för över 4 månader sedan… En riktig trevlig spelning med mycket trevligt snack om deras karriärer, riktigt duktiga musiker deltog.

abt_3067

Hela serien plåtar från kvällen 🙂

abt_tonhallen

Söndag vart det till att snickra hela dagen lång. Conny hämtades 09.00 och vi höll på till mörkret tog vid.
(jag fattar inte hur man kan få fram så mycket verktyg, spik och material)
Nöjd med dagen, utsatt mål gick iland 🙂

abt_3070

Hur andra får ihop sina Helgbilder, klicka då här på Marit Johanssons Helgbild

12 svar till “Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-30”

 1. Visst går helgen fort. Som du skriver: det vart fredag och nu är det söndag 😉
  Men du har hunnit få mycket gjort – och kommit ihåg att fota det också 🙂 Snyggt jobbat!

  Svar: Tack Eva! Jag går alltid omkring på moder jord med minst en kamera i fickorna 😉 Jag hann mycket ja, helt nöjd med planeringen. Traktorn, födelsedagskalas och konserten som avslut på lördag. Hammaren, sågen, brädor och spiken på söndagen vart bra, städa fick jag göra i mörkret…

 2. Fullt upp i helgen som vanligt ser jag. Gillar färgerna i morgonbilden på bilen.

  Svar: Ja dagarna blir kortare och kortare… Morgonbilden hade varit ett stort tjänstefel om jag missat 😉

 3. Helgerna är alldeles för korta. Minst en dag längre borde de vara.
  Vips så är de över….
  Men du har ju hunnit en hel del!

 4. Verkar som om du inte har några fritidsproblem ialla fall 🙂

  Vackra bilder som vanligt. Ja min långhelg på 11 dar är snart slut imorgon är det dags o jobba igen. 🙂

  Svar: Nej vila finns inte i mitt vokabulär 😉 Vill hinna lite till innan vintern kommer… Jag ska inreda matsalen lite till åxå… har lite el kvar och en innervägg kvar därute… Trevligt att du gillar mina bilder 🙂

 5. Du är typen som får till så mycket och ända andas bilderna lugn, ro mitt i verksamheten!
  Rörelser till musik och stående gung i stor grupp fyller cellerna med fart och fläkt – det kallas positiva energier det där 🙂

  Svar: Kul att du uppmärksammade det 🙂 Fasten helgen gick i 110 knyck…

 6. Gubbrock, det är grejer det! Synd att Pugh inte var frisk, han är min favorit ända sedan Små lätta moln! Den plattan hade jag på kassettband, men vi hade inbrott hemma och min kassettbandspelare togs av tjuvarna med just det bandet i. Tänk, vilka konstiga minnen man kan förknippa med låtar och artister!

  Skönt att ha båten på land, det ser verkligen frostigt höstigt ut på dina foton!

  Svar: Ja dessa ”gubbar” levererar, Micke med sina gitarrer och för att inte säga röst. Micke är en av mina favoriter ända sedan han sjöng i The Hollies. Diskuterade idag med en arbetskamrat om just Pugs frånvaro, ni fick Dan mer tid och jan gjorde inte bort sig. Hans underbara låtar och texter som framförts under nu tio år han skrivit åt andra slog stort. Att han producerat låtar och hans kapacitet på gitarren vet jag sedan tidigare.

  Ursäkta att jag inte nämnde tydligáre att det var grannens båt. Mina kom aldrig i vattnet i år…

 7. Du har då inte legat på latsidan om man säger så. Är barnsligt förtjust i den där Dodge Ram (?) som drar din båt till vintervila. Ja, naturbilderna var det inget fel på heller. Bandet du lyssnade på är jag kult – ungefär som Jerry Williams. Dessa gubbar är verkligen ”still going strong”.

 8. Ja helgerna de går fortare än kvickt nuförtiden. Några båtar har jag dock inte varit med och dra upp men väl tagit hem gamla bilar på släp, men då befinner man sig på torra land. Finfint väder och härliga bilder med sol och en konsert sitter alltid lika fint.

  Svar: Båtar och bilar är rätt lika, fast förankrade så blir det bra! Trix med allt 😉 Konserten var suverän, jag valde att njuta och koncentrera mig till musiken och det fina mellansnack de hade, behållningen vart så bättre då 🙂 Dessutom råder fotoförbud. En gång på Globen fick jag lämna ifrån mig kameran.

 9. Du hann verkligen med en hel del under helgen. Kul att lyssna på de gamla.rockrävarna, det hade jag också gärna gjort men jag missade helt att de är i Norrland.

  Svar: Det kan bli så ibland, vintern väntar runt knuten så det gäller att ligga i… Jag trodde rockrävarna var utgångna men icke!!! Suverän konsert 🙂 Micke är sedan länge en idol, hans röst och gitarrspel är överlägset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *