Some image

Fotoutmaning Helgbilden 2016-12-04

Helgen har varit en salig röra både inne och ute…

Vindskrypning för dragande av el-rör, spottar i taket, fiber, parabol, en helt vanlig bygg helg 🙂

abt_3777

Golvvärme anläggning.

abt_3778

Förberedelser till Blåtands tändning 🙂

abt_3779

Dammsugaren fick inte förlängt kontrakt 😉

abt_2805

Kurre lagade inte ett skit 🙂

abt_2822

Se hur andra fixat sin helg med MJ Foto

9 svar till “Fotoutmaning Helgbilden 2016-12-04”

 1. Wow med ekorre och dammsugare … wow kompis / kram <3

  Svar: Jo den blev en lyckad serie, fick ingen bra förutsättning eftersom rutorna är mycket dammiga ännu. Slängde ut dammsugaren ordagrant då den började lukta illa. Äventyrar inget.

 2. Hua du ser ut att ha haft fullt upp under helgen. Hoppas att du får klart till jul och det är attans vilken lat ekorre du har. Jag har haft 10 stycken här ibland på vintrarna men iår har jag inte sett en enda i fågelhuset.

  Svar: För något år sedan hade jag 4 st som mest en gång, dom är roliga och fina att titta på. Jo en sliter var dag för fullt… en somnar ovaggad 😉 Det är en innervägg kvar som mycket ska knytas ihop i… det gäller att tänka till före… börjar få ordning på alla grejorna nu i alla fall innan panelen åker upp. Alla lister hinner jag nog inte med… trappen vet jag inte exakt hur den ska se ut… den blir nog en enkel så långe… jag har en bild i mitt huvud, alla mått finns inte klara ännu.

 3. Vilken lat ekorre, den kunde gått ha gjort en insats :). Du jobbar på, bra gjort. Det ska bli kul att se det färdiga resultatet.

  Svar: Ja han stod så fint och poserade 🙂 Rutorna är lite dammmiga bara… här kommer jag att tillbringa mycket tid. Resultatet kommer att visas 🙂 Jo en sliter på, tack!

 4. Du verkar vara riktigt händig förstår jag. Sådana installationer skulle jag aldrig ge mig in på. Inte så lyckat med tummen mitt i handen som jag har;-)

  Bilderna med Kurre och dammsugaren är ju sååååååå fina. I andra bilder ser han nästan ut som om han inspekterade dammsugaren för att kunna bedömma om den gick att laga eller inte. Två härliga bilder helt enkelt:-)

  Svar: Tack! Gillar att skapa och göra det där lilla extra, utmana lite till typ. Kommer att visa mina mål. Jag drar alla rör och sladdar men kopplar inte ihop. Det överlämnar jag till behörig kompis 🙂 Ekorren dök upp så lämpligt då jag slängde ut dammsugaren, påsen sprack vid ett byte och det bolmade till efteråt, tordes inte använda den mer. Bilderna blev så passande till. Det kommer bli en underbar plats att sitta och titta på djurlivet 🙂

 5. Du jobbar hårt som vanligt, kul bilder med ekorren. Han kanske vill ha pälsen dammsugen 🙂 Missat dina adventsluckebilder, kikar i i morgon.

  Svar: Jo en vill fira julen här ute serru, sitta och titta närmare på djurlivet på julaftonen, kanske tomten kommer förbi 😉 Att få pälsen dammsugen där gick han allt bet på 🙂

 6. Känner igen det där med alla vp-rör och funderingar på hur och var och vilken väg … Som så ofta är ytan bara en bråkdel av allt jobb.
  Undrar vad Kurre tyckte om dammsugaren?

 7. Ojoj så mycket jobb och är man en fixare och kan själv är det nog kul att kunna göra jobb själv.Man (iaf jag) känner sig så nöjd och belåten när man gjort något och resultatet visar sig bra. Kurre är som sagt ingen bra arbetare men han är ju en söt åskådare tycker jag.Tack för du delar med dig av din helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *