Some image

Gemsweekly photochallenge Nr:1 2019

Disigt väder blandat med snö in på det nya året, djuren som kommer in till fågelträdet utanför mitt fönster har alla mat i sina tankar.

…de tankar även föda, vissa tänker hur de ska komma åt… så jag lät kameran klicka på…

Temat som Sanna har gett oss första veckan 2019 är just: Tankar.

19 svar till “Gemsweekly photochallenge Nr:1 2019”

 1. Dina fågelrestauranger serverar mat till alla, inte bara till fåglarna. Himla roligt att se rådjuret och härliga Kurre äter samma mat som fåglarna. Vet att fåglar måste äta tre gånger sin egen vikt under en dag. Å det klarar dom nog med dina läckerheter. Undrar hur mycket Kurre och inte minst rådjuren måste käka för att klara sig. Nu fick du mig att tänka… Borde ha googlat;-)
  Ett toppen inlägg med härliga bilder:-)

 2. Haha, jaa alla djur har ett stort behov under vintern, att hitta föda. Ungefär som jag, tänker ständigt på mat…Med skillnaden att hos dig vet djuren vart dom ska vända sig, så mysigt med så många besök. Jag förlorade tyvärr alla mina fågelvänner när jag flyttade, har inte lyckats locka dem till mitt nya pörte. Kanske är det så att i skogen var jag den enda som matade, här matar alla grannar och förmodligen är de bättre kockar än jag…
  Nu önskar jag en god fortsättning på året, även om det började lite segt…

 3. Vilken jättefin tolkning av veckans tema! Och fantastiska bilder! Fint att djuren kan tanka bränsle hos dig och jag förstår att din restaurang är populär. Många fina djur har du hos dig på nära håll.
  Ha det gott!
  Önskar dig god fortsätttning på det nya året.

 4. Visst har alla mat i sina tankar nästan hela tiden – både djur och människor. Njuter av dina vackra bilder.
  Ingrid, som önskar dig en god fortsättning på det nya året.

 5. Underbart med alla som kan tanka sin föda hos dig, då jag bor i lägenhet är det ju inte lämpligt med matställen men saknar dem under vintertid. Fina bilder som ger tankar till allt vackert vi har runt oss.

 6. Vilket djurliv du har vid fågelbordet! Hackspetten ser minsann fundersam ut och ekorrarna är så uppfinningsrika när det gäller att komma åt fåglarnas frön. Det känner jag igen, vi har en hos oss också. Den ramlar ner ibland när akrobatkonsterna blir för svåra men den ger inte upp för det 🙂

 7. Så många djur och så fina bilder du fått på dem alla!
  Hoppas att du kryat på dig nu. Så träligt med förkylningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *