Snacka om färgsprakande denna glada måndag. Och gelén i samband med ”riktiga” verktyg är en väldigt oväntad blandning. Som fotoobjekt matchar de alldeles förträffligt:-)
Åh så gott det ser ut. Tror jag ska göra sammalunda. Hur mycket socker tog dui förhållande till frukten? Senast jag gjorde rönnbärsgelé så tyckte jag att den blev för söt…
Oh, vad gott det ser ut.
Jag har genom åren syltat och saftat mycket, men aldrig gjort rönnbärsgelé, även om jag gillar det.
Roligt skrivit och fina bilder, tack.
Ha det bra!
Wow vilka härliga bilder till din berättelse!
Rönnbär är bra till mycket, dels till höst smyckning i rabatter och även i krukor om man inte vill ha ljung osv…
Även kan man som er göra Rönnbärsgelé eller varför inte saft eller Rönnbärsvin? Inget av dessa har jag provat själv, men säkert så är det jätte gott?
Glad Måndag!
Tack Åsa! Glömde lägga till att ta dem innan sidensvansarna flyger förbi 🙂
Du är en händig man.
Tack Tony! Man sina ljusa stunder 🙂
Snacka om färgsprakande denna glada måndag. Och gelén i samband med ”riktiga” verktyg är en väldigt oväntad blandning. Som fotoobjekt matchar de alldeles förträffligt:-)
Tack BP! Ja vist gick sågen och bären ihop 🙂
Det där såg gott ut, måste genast inhandla en motorsåg.
Tack KajsaLisa, det smakar utmärkt. Lycka till med sågandet 🙂
Åh så gott det ser ut. Tror jag ska göra sammalunda. Hur mycket socker tog dui förhållande till frukten? Senast jag gjorde rönnbärsgelé så tyckte jag att den blev för söt…
Ojojoj då, han är inte bara händige herrn med maskiner å sånt utan även hemmaduktig….imponerande!
Mycket bra jobbat =)
Oh, vad gott det ser ut.
Jag har genom åren syltat och saftat mycket, men aldrig gjort rönnbärsgelé, även om jag gillar det.
Roligt skrivit och fina bilder, tack.
Ha det bra!