Some image

Glad Måndag 2024-02-05

Det är Carita  som uppfunnit Glad måndag. 

Jag får ihop en ändå kommer jag på nu ikväll.

Först i lördags fick jag en riktigt trevlig fruktbricka av facit 🙂 

Därefter skrapade vi Triss lotter och man ser ju klart och ”tydligt” att det finns tio rutor på var lott att skrapa fram 🙂

Jo så annonserade jag ut en SONY 40″ TV idag vi fått över. Satte den på gratis till ett barn att hämta. Ja under 10 minuter var det klart 🙂  Klockan 18:00 på utsatt tid kom pappan och hämtade den 🙂 Det gjorde min dag och vart riktigt lycklig inombords. Jag tror pappan tackade 3 gånger.

 

Och inte nog med det, man kan få snigelpost än idag, vilket jag tycker är riktigt trevligt 🙂

Detta dök upp ifrån Christian och hans bästa maka 🙂 Tack så jättemycket!

 

Hela måndagen blev ju bra, sedan fick jag isterband med stuvad potatis till middag 🙂 

 

 

 

14 svar till “Glad Måndag 2024-02-05”

 1. Den fruktbrickan var sammanställd med kärlek av facit. Gissar att du njöt för fullt. Ett perfekt bidrag till Glad måndag. Bilden hade även varit perfekt till ”Färgsprakande”.
  Att få en 40″ tv gratis – WOW. Inte att undra på att pappan tackade tre gånger. Skoj att göra en annan glad, speciellt ett barn som nu kan titta på tv när h*n vill.
  Vilket fint kort du fick av Christian:-)
  Nu vet jag inte om jag blivit glad över Isterband, men hudsaken är ju att du blev glad.

  Gissar att du ska in på omplåstring imorgon. Håller tummarna att allt går bra:-)

  • Njae facit hade beställt varsin på lokala ICA butiken på ön. Jo den var smaskens 🙂 TV:n skulle till ett pojkrum. Kortet från Christian med fru var excellent 🙂 Isterband är gott och det var stuvad potatis till nu var väl inte kryddad med dill en höjdpunkt… med jag känner inte vissa saker i min mun just nu. Jo mitt klippkort gäller på tisdagar och fredagar tydligen ;

 2. Bra start på veckan med fruktbricka , mmmm. Isterband har jag nog inte ätit på 30 år, då gjordes de lokalt hemma i butiken. Kanske skulle köpa ett paket Isterband nästa gång jag handlar, troligen inte samma smak som förr. Men det får bli en annan vecka på onsdag kommer det en Hello fresh låda. Schysst av dig att ge bort TV:n.

  • Fruktbrickan kittlade dödsskönt i kistan. Isterband äts för sällan tycker jag, rödbetor skivade till är o la la, stuvad potatis är ju nästa grej 🙂 Nu köpte facit rätt sort för vi tycker vissa smakar bättre än andra. Jag är inte rätt person att säga hur många som finns eller vilken kedja som säljer vad. Hoppas verkligen att du får tag på en bra kvalité. Den kommer hem varannan månad tillmvrst kök kanske… Hello fresh låda är jag offside på. Tv:n stod i vägen, köpte en ny till tv-rummet och den som satt där åkte in i matsalen, så vart matsals tv:n över… jag hade erbjudit bort den, men dom backade och ditt stod den lutat mot väggen. Då kom ja på idén jag annonserar ut den till ett barn på Marketplace gratis helt enkelt. Det small till så var det typ 20 intressenter, men jag var noga att ta dom i rätt ordning. Jo jag hade gjort likadant med en skrivare förra året som jag fick över med typ 20 patroner (inkl färger) den moders min när hon hämtade den på studs glömmer jag aldrig 🙂 Att hålla på att annonsera ut tv:n för en billig penning skulle innebära stora problem som: Kan jag hämta nästa lördag å så… det ska vara allt preciserat ned till det ena och det andra osv. Samtidigt stod den i vägen och vem skulle lyfta den? Dottern bytte TV:ena på väggarna och for hem 🙂 Det var bra bild osv. så jag nämndes inte slänga den. Detta gjorde mig glad… min bubbla är inte allt för övertygande typ.

 3. Det är svårt att hitta vinstlott på triss, åtminstone för mej.
  Så skön lördagsmorgon med frukostbruckan, är det mashmallows jag ser på den?
  Ha nu en fin tisdag!

  • Tack Marianne! Jo det här med triss är svårt… det brukar bli som mest 60:- Men jag har en bekant som kammade hem 1 miljon kronor 🙂 Jo det var Marshmallows som gick utmärkt att doppa i chokladmoussen 🙂 Hela brickan satt riktigt fint 🙂

  • Isterband och fruktbricka var en fin kombination 🙂 Jodå jag har satt en bock i kanten att du är med i Hoppa på Tåget 😉

 4. Den där fruktbrickan gick inte av för hackor….så aptitligt å så sunt….nu kommer du ju tillfrisknar så snabbt så snabbt!
  P.S. Bra idé med tv:n….du är å förblir en ”go gubbe”!

 5. Tack så mycket! Jag jobbar allt på att tillfriskna snabbt 🙂 Jo den kom väl till lags. Bättre så än att dividera med ”förståsigpåare” anser jag. Nu kom den i rätta händer. Fint nämnt Christian, bugar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *