Some image

Glad Måndag 2024-02-11

Jag spinner på en Glad Måndag tillsammans med Carita

Nu kom min mössa från min lilla syster jag beställt 🙂 Tack Eva!

Nu kan jag briljera till mitt Hockeylags ståtliga färger 🙂 Blått band blev kanon på tofsarna syster, nyansen ingår ju i tröjan på ärmarna.

Jo vad kom mer hem? Jo Troccadero Geléhallon 🙂 Jag vet inte om smaken… bytte glas tyckte det var för mycket ”parfym”… men jag har lite blandat smaksinne nu med alla mediciner jag pular i mig, får vänta med att göra ett test till. 7 av 10 poäng.

24 svar till “Glad Måndag 2024-02-11”

 1. Snyggt❣️
  Men trocadero går bort jag gillar inte ens originalet.
  Nu var Du snabb… söndags eftermiddag och Du är redan inne på måndag…
  Joo Sebastian spelar i MODO nu, men visst gjorde han en kortare sejour i Timrå?
  Han räknas ju som ”kändis” här hemma
  Ha en skön söndagskväll och en glad måndag /åsa

  • Tack! Jag har gillat Trocadero så länge den funnits, men favoriten som liten var SYD och Cuba Cola, Fanta kan ha den liknande smaken. Snabb ja eller kanske… men det vart ett misstag att inte sätta den på ett tidinlägg eller så missade jag något. BP har lite rätt eftersom jag hade besök på plåsterkåken tidigt på måndagsmorgonen, tiden på röntgen var satt till 07:30. Det var förmodligen en anpassad tid för det var tänkt för ett besök hos doktorn på tisdag/onsdag (de ringde och diskuterade med mig på fredagen) Man är ju tacksam för att man måste åka dit flera gånger. Sjukvården är mycket tillmötesgående anser jag. Jag måste ha en * i kanten 🙂 Dom kan ha gjort ett stort misstag som inte plockade ut stål biten i min fot för över fyra år sedan… dom har nu skurit ut andra gången ner ända ner till benet. Jag har haft en sväng av benröta. Jag har sett det på alla antibiotoka jag ätit. Och nu fick jag förlängt detta med ytterligare 30 dagar. Det vet bara de lärde. Sebastian, jag kan inte minnas att han spelade här men vist kan han ha haft en sejour här ändå. Man kan ju vara med i laget men inte i laguppställning på isen.

 2. Förstår att du är glad för den fina mössan =) Glad måndag på dig denna söndagskväll som går i skidornastecken

  • Tack LillaSyster! Mössan vart som pricken över I:et, nu är jag ensammen om den också 🙂 Mina ögon var för fyrkantiga redan på söndagen…

 3. Så praktiskt att ha en syrra man kan beställa hemstickat hos! Ser varm och skön ut, mössan. Och eftersom du redan tycks vara inne på måndagen önskar jag dig en fin fortsättning på veckan.

  • Tack Klimakteriehäxan! Det vart en lite miss där i inställningarna på tiden. Måndagen hade ett tidig start i mitt schema. Även solen kan ha fläckar 😉 Klart vi kör en bra vecka ändå 🙂 Idag skickas ett till mönster till syrran för stickning 😉

 4. Vilken färgglad och trevlig outfit! Den mössa förstår jag att du är glad över.
  Ha en fin söndagskväll och en bra början på veckan!

  • Tack Ingrid! Jag hade sett en liknande mössa men i en annan nyans (annat lag) på TV:n så jag skickade bara en skärm dump till syrran och vipps ett par dagar senare dök den upp i brevlådan. Jag fick en annan mössa inför denna säsong men nu såg jag tofsarna så fint hängande och dinglade Syrran bor en 16 mil från mig. I ett MODO land men hon har ju sina rötter i Timrå såklart

 5. Vilken toppen mössa:-) Perfekt matchning till resten av outfiten om man säger så.
  Att du är såååå tidigt ute med Glad måndag kanske beror på ytterligare en omplåstring på sjukhuset. Om så är fallet så hoppas jag att du får komma hem efter omplåstringen och då blir det en RIKTIG gladmåndag. Lycka till!!!

  PS. Berätta gärna hur det gick! DS.

  • Tack BP! Jo lillsyrran min viste hur jag ville ha den 🙂 Hade skickat en bild på en annan jag såg på TV:n. Jo jag skulle på plåsterkåken men till röntgen av foten. Tisdag och torsdag är det omplåstring. Doktorn ska väl ha en referens hur det ser ut… fick ett telefonsamtal i fredags vilken dag som skulle passa. Ja så jag inte behöver åka in varje dag. Jag har väl en späckad journal att gå igenom antagligen… och det är väl inte bara jag som är sjuk i Sundsvall… eller så trivs dom med mig helt enkelt 😉 Jo jag fick höra i korridoren att jag var en positiv kille för en 14 dagar sedan 🙂 Jag hoppas det inte är något mer skit i foten nu bara… jag har fått förlängt antibiotika kur i 30 dagar från i måndags. Får väl mer information i veckan.

 6. ”Pular i” det var väääldigt länge sedan jag hörde det uttrycket, kul! Jag hoppar nog tillbaka sisådär 50 år.
  De där tofsarna som hänger gillar jag 🙂
  Är det MoDo som är läget?
  Ha en fin start på nya veckan!

  • Nej, nej det är Timrå IK som gäller 🙂 ”Pular” ja det har man gjort i hela sitt 64 åriga liv 🙂 Från lådbilar, cyklar, bilar, båtar, byggnationer, maskiner ja osv, osv , osv 😉 Som bara i julas fick jag en klapp på axeln om hur jag har sådant tålamod när en maskin (traktor) trilskas och man får rycka in. Ny mössa med tofsarna vart riktigt bra 🙂 Längden vart perfekt. Veckan ska nog bli så bra vad det går önskar dig detsamma 🙂 Tack för kommentaren Marianne!

 7. Gelehallon som dricka låter väl sött, för min del tror jag vanlig Trocadero får duga.
  Vilken underbar mössa du fått….inte bara färgen utan framförallt tofsarna!

  Ha en bra vecka!

  • Tack Christian! Veckan blir säkert bra, Frölunda ikväll (tisdag) Geléhallonen var inte söt men det gick in en smak av parfym Åke inte diggade… bytte även glas. Jag hade den som fördrink i lördags. Lillebror och svägerskan var på besök, de fick dock sprit i sina 😉 Mössan var kanon 🙂 Tofsarna visst vart det gallant ?

  • Tack Tony! Smaken var helt ok, men det var en doft jag inte vart kompatibel med. Nu är jag dock lite offside med all antibiotika i kroppen sedan från nyårsdagen, vissa smaker har förstärkts och vissa har fallit bort… en skum tillvara vill jag lova. Vet inte om det har med andra svängen av Covid jag hade i mitten av december…

 8. Nja trockadero känns nog som om den vore bäst som den är. Snygg mössa. Ha en fin vecka och jag önskar att det blev sol någon dag så man kan gå ut. Nu är det bara 11 grader här hos mig men mulet och lite småsnöigt.

  • Jo alla har vi olika smak. Jag ska prova den en gång till när jag blir återställd. Men den var rolig att prova, jag tog den som en fördrink (alkoholfri) i lördags. Mössan vart fin ja, Tack! Sol ja det börjar vi längta efter, förstår det för du har ju haft 10 grader kallar än hos mig hela vintern… nu i skrivande stund har jag -9 och blir säkert snö idag.

  • Tack Lena! Den var kul att testa som en ren fördrink 🙂 Jag går på en tor antibiotika kur som är nog så tråkig. Mössan vart ypperlig ja 🙂 Vin är också en bra dryck 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *