Some image

Glad Måndag

Det är Carita  som uppfunnit ”Glad måndag” klart jag hakar på även om man inte är glad så måste man ju ändå borsta tänderna. 

Glädjeämnena duggar inte tätt precis, men fågelträdet restes upp av frun och snälla grannen Thomas igår, nu vart det kompletterat med 66,6 % pippimat ikväll när frun kom hem. Imorgon kan jag sitta njuta och titta ut 🙂 Pippina var och nosade idag och testade inflygning mellan grenarna. Kikade in i burkarna utan att få sig ett skrov. Nu blir det talgbollar och solrosfrön på menyn imorgon. Hampan hade inte anlänt till butiken ännu.

8 svar till “Glad Måndag”

 1. Glad måndag!
  Klart att de testade start och landningsbanan in till restaurangen=)
  Jag måste gå ut och fylla på nya talgbollar. Tusen tack för trisslotten som låg i brevlådan och väntade på mig idag. Tyvärr ingen vinst, men en glad måndag med sådan finpost blev det ju! Ha en bra kväll! Kram

  • Men vad trevligt att du fick den just idag 🙂 Jag skrev alla brev på en gång, men de fick stå ett tag för jag väntade in den 5:e adressen som nu aldrig dök upp. Så till slut fick de gå iväg, ett överlämnade jag personligt och fick behålla ett porto 🙂 Kram tillbaka.

 2. Både du och LillaSyster satsade på fågelrestaurangen. Du igår, LillaSyster idag. Undrar om du har köpt in liknande mängder som hon har gjort.
  Trädets form påminner om en indiantält – detta sagt av en asfaltbonde alltså;-)

 3. Vilket coolt fågelträd, hoppas du tar ett foto med maten och kanske någon fågel fastnar på bild också? Är det vita snö på gräsmattan tro?
  Vilken härlig överraskning som låg i brevlådan idag, tusen tack för trisslotten! Väntar lite med att skrapa den, så har jag nåt spännande att se fram emot!
  Ha en fin onsdagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *