Some image

Glad Måndag.

Nu brukar jag inte gilla måndagar, men ok då möter man sig av denna vy till en lunch… då är inte sämre än att man kan ändra sig.

Det fick bli en liten filmsnutt då också.

Så visst vart det en riktigt glad måndag 🙂

Dessutom fick man ännu ett tack av BP

Det är Carita som har uppfunnit ”Glad måndag”.

16 svar till “Glad Måndag.”

 1. Så fina. Det är synd om rådjuren nu när det är så mycket snö. Här finns det inga nu. Jag brukar ha dom i trädgården men jägarna har väl tagit kål på dom som fanns som på så mycket annat. Det finns i alla fall en hare kvar för jag har sett spåren.

  • Här finns inga harar. Älg, räv, lodjur och så rådjur då. Jag har en räv så fin som stryker runt här men inte fått någon bra bild på den. Alla söker väl mat nu.

 2. Inte lätt att hitta mat nu för djuren i skogen. Såg att räven tagit en fågel då jag åkte längdskidor i helgen, gott om fjädrar bredvid spåret. Ha en bra tisdag!

 3. Vilka ljuvliga bilder! Älskar bilden där rådjuret slicker på det lilla huset. Helt underbart! Det är inte så dumt att jobba hemifrån en sådan lyckad måndag, eller hur!!!?
  Tusen tack för länken! Den du fick av mig är du såååååå värd:-)

 4. Vilken ynnest det är att kunna få djurlivet så nära inpå sig. Jag kan också roas av Ekorrar och ett och annat Rådjur … men 5 på en gång!!! Det var häftigt 😀
  Roas i skrivande stund av ett par Ekorrar utanför fönstret. De springer fram och tillbaka och gömmer nötter 😉 <3

  Det kanske är länge sedan du gjorde om din hemsida, men det är också länge sedan jag var här hos dig (sorry). Vill bara säga att du fått till det bra 😉

  Ha en fin Alla hjärtans dag

  • Tack så mycket Lollo! Djurlivet är riktigt underbart att få beskåda. Det är hela tiden någon rörelse här utanför. Rådjuren är väl ingen hit att få in dem i trädgården på sommarmånaderna de rensar bra mycket. Inget roligt att få ros och tulpanstjälkar tomma. Ekorrar är riktigt livliga att få se, dom är kvicka. Hemsida: Jo det var dags för en förändring och med mer säkerhet. Jag tror den förra var över 10 år. En fin Alla hjärtans dag till dig med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *