Some image

Glada dagar fortsätter.

Tisdagen fortsätter i en glad anda. Ja se bara när första skålen jordgubbar skördas 🙂 (den var knökfull då den var fylld, visst svinn får man räkna med, totalt 2 liter)

En bit god ost fanns kvar i kylskåpet och den slank ned lite öl vid pc:n 🙂 

Och pricken över i:et, pluttens mamma skickade precis en bild med ett M och ett Å. Pannkakor åts på bryggan i kvälls solen, han syftade syltens dekorering på Margit & Åke 🙂 

Och nu blir det Vera 🙂 

 

14 svar till “Glada dagar fortsätter.”

  1. Otroligt läckert foto på M & Å. Love it! Åsså kollade både du och jag på Vera. Bästa säsongen hittills. Synd bara att man gissade ”mördaren” vid en timme ungefär. Tycker det är lättare i år än tidigare säsonger att gissa vem som är den skyldige. Men jag älskar serien:-)

    • Jag bara älskar engelska serier. Nu såg jag sita delen igår som vart upp styckat på tre gånger… (tidsbrist) M säger också lika… jag tittar för mycket på scenografin, bilar o sånt…

  2. Jordgubbar är så fantastiskt gott, och vad jag hört är de godast i norrland. Här i Portugal är de inte så goda som i Sverige. Men njuter av det som erbjuds. Har inte heller l lyckats att odla egna.

  3. Här har inte jordgubbarna mognat ännu. Jag såg att en jordgubbe började bli lite röd men som det är nu så mognar nog ingenting. 9 grader och snålblåst. Tänk att jag trodde att det skulle vara varmt ett tag till men inte. I dag ska jag jobba på sommarcafe men sommarklänning och barbent är det inte ens tal om. Det blir långbyxor och sockar. Attans attans.

  4. Härligt inlägg om ”livets goda” … eller en del av det 🙂
    Jordgubbar – mums – och även om jag gärna tar ett glas öl, så tar jag hellre ett glas vin till osten – och Vera ser jag förstås! Såå bra!

    • Vin går bra till ja, men jag öppnar inte en pava bara sådär, det finns öler som passar också. En gång var jag på en öl provning där det fanns 100 st olika sorter. Nu provade jag inte alla med fick lära mig en el del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *