Some image

Glädjespridare

Det är flertalet bilder, men se det gärna som en, eller klicka gärna in, kan inte urskilja. Våren knackar på dörren och vill i alla fall kliva in i södra Norrland. Tog mig en rejäl promenad på morgonen med hundarna, ut till ett par ö:ar i Klingerfjärden. Sträckan är ca 3 km fågelvägen, men gick inte kortaste vägen. Rundade Gistaholmarna  också. Ett vinande av stora vingar hördes ovanför våra huvuden och det visade sig vara 4 st svanar som flög norrut. En brygga tinar fram i vårsolen. Tussan klev försiktigt omkring i det mjuka gräset, kändes troligen ovant 🙂 På bryggan njöts det lite av de varma solstrålar som söker sig in på moder jord. Att se och få uppleva hundar som springer lösa och utstrålar glädjeskutt är helt enormt 🙂 Dessutom få vistas ute i naturen med ett par rådjur gjorde inte promenaden sämre (synens i bakgrunden på bild 9800)

Fler glädjespridande bilder, titta då in till Sinneskatten

 

10 svar till “Glädjespridare”

  1. En härlig, solig vårpromenad du bjuder på här. Njuter av bilderna. Å din vovve är så himla söt – å då ska du veta att jag är extremt hundrädd;-)

  2. Så alldeles underbart, det är nu denna årstiden som allt därute blir till en glädjespridare. Vi svenskar vaknar upp nu med alla vårtecken!

  3. Väldigt väldigt glada hundar. Åh vad de njuter och trivs.
    Härligt att se dem och en strålande solgnistrande vårvinterdag!

  4. Härligt glädjespridande text och fina bilder ! Vilken underbar promenad och hundarna är bara för ljuvliga. Kan förstå känslan av att se dina hundars glädjdeskutt i det fria. Människans bästa vän ? Önskar jag hade en själv. Sista bilden gör knappast längtan mindre. Så underbart go..!!

  5. Lyckoskutt är alltid glädjespridande – oavsett om det är hundar, kossor eller rent av tvåbenta som gör dem! Härlig kavalkad du bjuder på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *