Some image

Halloween idag, har du halloweentema det i hemmet? – Orsakullan undrar 31 oktober.

Ja det kan man väl säga…

Designat med en Mora kniv.

Slutresultatet.


Orsakullan som undrar uti sin Bloggutmaning 31 oktober.

8 svar till “Halloween idag, har du halloweentema det i hemmet? – Orsakullan undrar 31 oktober.”

 1. Inget ”halloweenande” här men en pumpa som dekoration med ett ljus i hade ju inte varit så fel ändå, vi får hållas med våra lyktor här istället.

  Bra jobbat där Åke. 🙂

  • Tack Micke! Det går väl inte att hålla sig ifrån detta, viste inte heller när barnbarnet skulle komma och hälsa på, vill vara förberedd.

 2. Såååå söt din pumpa är. Är det Plutten som fick hjälpa till där? Å ögonen är riktigt runda. Hade du ett hålslag modell XXXl till hjälp där. Snyggt jobbat:-)

  • Tack BP! Nejdå det var frun som skar till denna, men en mycket vass kniv. Jag övervakade ju det hela 😉 Har man fått lära sig från barnsben hur och till vad man använder en kniv och ta bara som all fisk hon har fått rensat. Och du! Hon har alla fingrar kvar 🙂

 3. Jag har bara firat Halloween två gånger och det var när min väninna A-g och hennes dotter med barnbarn var hos oss och det glömmer jag aldrig. Fast jag fotar pumpor och annat till bloggen.

  Du fick ju till det så proffsigt med din kniv i pumpan och så snygg bild på slutet.

  Ha en fin Halloween
  Hälsning från Malin

  • Halloween är inget vi firar heller, det kan vara lite smyckning av pumpor, det är det hela. Ljus som välkomnar är ju alltid kul. Det här med hysteriet kläder kanske vi var mer på för då barnen var små…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *