Some image

Hela havet stormar.

Till och med vattenskotrarna tar det lugnt. Men fullt av solande och badande vid Indalsälvens vackra delta i bakgrunden.

En segelbåt går för kryss.

Idag fläktar det bra… tror jag startar upp min Bolinder Munktell och bär ut lite matjord, mer än halva lastbilslasset ligger kvar.

10 svar till “Hela havet stormar.”

 1. Här är det för en gångs skull inte så blåsigt.
  Ha en skön helg!
  /Ingrid

  Svar: Tack Ingrid! Det var vi som fick vinden då…

 2. Härliga bilder från ditt somriga Alnö. Bära ut matjord nu????? Gör man inte det i april eller så? Ja, jag är ju asfaltbonde, så ursäkta min undran;-)

  Svar: Tack! BP min vän: Här ligger snön april ut och kälen en månad till. Det här ska läggas i på gropar som satt sig under åren och som jag retat mig på länge nu, dessutom vart det en ny gräsklippare som jag inte vill skada. Den här tomten var bara skog så jag har fyllt ut en del. Sedan tog jag bort stenplattor på baksidan där jag vill lägga i och där jag grävt för bergvärmen har också satt sig… det blir snart ett till lass. Det här är ngt jag gör då jag har lite att göra 😉

 3. Bra vind här! Vore gärna ombord på segelbåten. Härliga bilder att bli glad av. Och om det fläktar kan det ju vara bra att få ut matjorden som dröjt sig kvar.

  Svar: Jo det är så det rycker i seglarhjärtat då det blåser på, lite mer mot väster ett par sjömil surfade jag 14 knop en tävling Alnön runt med spinnaker på 80 kvm. Matjorden kom hem på midsommardagen, så jag har inte haft tid att lägga ut allt.

 4. Lite blåst är ju inte fel någon dag ibland i sommarvärmen, här regnar det i skrivande stund, åska på gång också tycks det.
  Har seglat med ett skolfartyg en gång i tiden, det var riktigt spännande då kaptenen tog oss utomskärs för att lära oss lite om verkligheten på ett fartyg, många gröna ansikten där minns jag, inklusive mitt eget 😉
  Men kul var det.

  Ha det underbart nu.

 5. Härliga bilder från älven. Vad jag förstår är Bolinder Munktell en traktor, eller? Har man hus har man alltid något att göra. Just nu målar Kent sargen runtomkring vårt hus och jag sitter i en stol bredvid och räcker honom en hammare när han behöver.
  Varma sommarhälsningar från Ingrid

 6. Dom första två bilderna ser ut som tavlor, så fina. Skopbilden gillas också. Vi har lite svalare i dag och det blåser lite mer. Jätteskönt och precis nu kom solen tillbaka igen

  Ha en skön tisdag
  Hälsning från Malin

 7. Hej! Här blåser det friskt i bilderna, hos mig blåser halv orkan, på land! Hör om många kullfallna träd över vägarna..
  Kom på att jag inte tackat dig här i din blogg för den trevliga presenten, används flitigt, skön att hålla i och trevlig att se på. Hittas lätt på stökigt skrivbord med hjälp av den pigga röda färgen.
  Hoppas du har det gott däruppe, kanske får du till lite skyltar ännu ikväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *