Some image

Fotoutmaning Helgbilden 2016-09-18

logga_helgbilden_2014_05_4

Det sista röda äpplena mot den blåa skyn idag får öppna 🙂

abt_1704

Den här humlan var så svag att den for i backen strax efteråt… (den fick ligga kvar i skydd av det höga gräset, kanske den samlade kraften åter)

abt_1698

En älsklingsfjäril visade upp sig i det fina vädret 🙂

abt_1694

Check: armering. Check: golvvärmeslang. Check form. Klart för gjutning (nya pannrummet)

abt_1675

Lill Plutten käkar mormors äppelkaka på lördagskvällen 🙂

 

abt_1659

Fotoutmaning Helgbilden 2016-09-18

 

10 svar till “Fotoutmaning Helgbilden 2016-09-18”

 1. Oj vilken färg på äpplet!
  Stackars humlekrake. Hoppas den hämtade sig. Insekterna har det kämpigt nu när blomningstiden är över. Dags för vintervila – åtminstone för vissa. Övriga har gjort sitt. Kul med byggprojekt.
  Mormors äppelkaka smakade viss mums.

  Svar: Det gick inte att förbise äppelträdet 🙂 Jag lämnade humlan att vila sig, ville inte stressa den. Bygga är det bästa tillsammans med att fota det roligaste som finns 🙂

 2. Det ser ut att ha varit ett riktigt äppelår i år – träden och gräsmattor har varit fulla med äpplen. Grannen har tack och lov plockat bort de på gräsmattan men trots det var det två älgar där och mumsade härom dagen. De når ju ganska högt i träden. Tidigare har även jag haft älg på min tomt men den här gången klarade jag mig.

 3. Vilka fantastiska färger i de första bilderna! Äpplet är otroligt läckert och lyser upp! Att sen göra goda anrättningar som äppelkaka av de fina frukterna är lycka!

  Svar: Tack! Var bara tvungen att gå fram och föreviga de röda äpplena 🙂 Äppelkakan vart förträffligt god dessutom (trotts det var ett nytt recept)

 4. Det röda mot det blå är stilrent läckert naturligt – och de övriga bilderna visar ju att din helg är vad den har varit 🙂

  Svar: Tack Tove! Helgen var fin serru, mycket arbete varvat med Lill Plutten = Lycka 🙂

 5. Vilken djup färg du fick till på äpplet, barbilden gillar jag vinkeln på.

  Svar: Tack! Ibland har man tur, 4:a försök ska väl nått vara bra 🙂 Det blå kontra det röda kunde jag bara inte låta bli. Ja det gäller att boka tid i baren 🙂

 6. Finfina bilder du bjuder oss på och visst är äppelkaka gott och det syns hur god den var på uttrycket i ansiktet på gossen. Golvvärme det är gott det med men på ett annat sätt.

  Svar: Tack! Ibland varvade han med att knapra på ett äpple också, smaken gillas 🙂
  Jag lägger in en golvärmeslang för säkerhets skull, man vet aldrig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *