Some image

Höjdpunkter från veckan…

Fågelträd på plats. Varje år lutar vi tre träd mot varandra ca 6-7 metr och knyter ihop dem med förankring i backen. Därefter hängs diverse fågelmatsstationer upp utanför fönstren. Det är som att sitta ute i skogen, här tittar den förste besökaren in 🙂

En kväll det tog extra lång tid att fara hem från jobbet 🙂

Vart en extra omväg, värt varje minut. Tänkte i tanken hur motivet skulle bli från denna udde 🙂

Det vart en prov av skinka också. Dottern kom hem med två julmust för test 🙂

Några norrsken visade sig under veckan, jag lyckades fånga ett 🙂 Dagen efter var det vist större… men då sov jag på söta örat.

I veckan dök några bilder upp på att Lill Plutten nyligt fyllda tre gick på is 🙂

Pappa fick ju stötta de första skären såklart.

Men leendet går det inte att ta miste på 🙂

 

 

 

 

 

BP gillar ju kranar 🙂 Från min arbetsplatts tak. Jobbar granne med Sundsvalls Hamn.

När jag sitter här och lägger in bildera ovan kommer dessa förbi 🙂 Man får tumma på kvalitén, tordes inte röra mig och hämta systemkameran… den lille var mycket skygg.

Denna kom strax efteråt.

Välkomnar de röda domherrarna som tager plats… 8-10 st är på besök. Kommer att trivas fint med vinterns utsikt.
Nu blir det kaffe till utsikten 😉

7 svar till “Höjdpunkter från veckan…”

 1. Vilka härliga bilder. Norrsken har jag aldrig sett faktiskt, men det visar sig minsann här också ibland. Vad månne det bli av den där lille skridskoåkaren då?
  Ha en skön helg!

 2. Helt underbara bilder, speciellt tvåan och trean. Den där upplysta kyrkan är ju bara såååå läcker.
  Lillplutten ska böjas i tid ser jag:-)
  Åsså tackar jag ödmjukast för dessa härliga byggkranar. Vilken underbar utsikt från din arbetsplats – avis;-) Stort tack för länken:-)

  Svar: Tack 🙂 Du har nämnt att du gillar kranar. Dom här står fast monterade i hamnen, de används till att lasta på och av fartygen. En av SCA båtarna som ligger inne här lastas med tryckar, de har ett system där de kör ombord fardilastade kassetter. Båtarna har en kantig profil liksom… När dom infördes på sträckan flr x antal år sedan var jag dit på ett studiebesök där vårat papper gick iväg ut i Europa (från min dåvarande arbetsplats) Mörkerfotografering är en grej jag gillar… en sak jag med bestämdhet ska ta tag med i vinter… Nya platser på norrsken ska besökas som jag sett ut.

 3. Sitter här och njuter av dina fina bilder. Mitt norrsken blev det då ingen bild av Försökte men det blev mest bara svart. Nåja det kommer säkert mer norrsken för vintern är lång. Nu har det varit kallt 9 grader som mest här men det har bara kommit lite snö som tur är. Du bor fint där ute på din ö. Bilden av kyrkan gillar jag mest, det vilar magi över den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *