Some image

Hunden Lola.

Pudelblandning inne på sitt nionde år.

2 svar till “Hunden Lola.”

  1. Alltså det finns faktiskt en funktion (i min kamera åtminstone) som eliminerar röda ögon. Men du har lyckats alldeles utmärkt med att ge Lola såväl ett rött som ett turkost, grönt och grått öga. Så strunta i ”borttagningsfunktionen”. David Bowie hade ju olika färg på sina gluggar, så varför inte Lola;-)

    Svar: Blixt är något jag totalt är oduglig på, jag tror jag har den ”röda ögon” funktionen inställd på denna kamera som användes här… Den här hunden är så svår att fotografera i sin mörka päls… vi satt här bara i stillheten och spanade på rådjuren under söndagskvällens middag, jag provade en serie… Dom är ju lite fotovan. Mina hundar kan när ljudet av ett objektiv åker ut eller bara pipet när kameran slås på, då kommer dom rusande.

  2. Jättefina bilder! Vilken fin hund Lola är.
    Och visst är det härligt med en hund. Jag har ju min dotters labrador, Curre, som jag är mattemor till och lånar honom gärna.

    Svar: Tack! Här älskar hon att sitta och spana på alla vilda djur. Vi satt ett bra lång stund, jag kunde bara inte låta bli att föreviga henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *