Some image

I brist på annat…

Det här var tänkt med lite kvällsbilder från veckan, men jag kommer inte åt mina bilder.

Mina hårddiskar ligger inlåsta och nycklarna vart kvar på jobbet…

Så precis när min telefon skulle klippa igår kväll läste jag en sak från Facebook.

Mina inlägg har blivit gillade 37000 gånger på ansiksboken, allt är ju bilder förstås.

Ledsen min goa arbetskolega vi tog oss bara till 5:e plats med 122 likes 🙂 (ni som har följt mig ett tag vet att hon deltog i Gladiatorerna med fina resultat, bildbevis finns naturligtvis, slå bara Malin i sökrutan får ni se)

På fjärde plats ligger: Cykelturen jag gjorde på isen i våras då jag nästan druttade i 🙂 124 st. Det hela finns på film från både styre och huvud… kommer kanske…

145 st likes kommer från Nyårsaftonens strandkant… En plats jag besökt det senaste åren för att föreviga 🙂 Det gamla året sköljes bort..

Mitt julmotiv på skridskofärden höll på att slå rekord när grannen Thomas och jag tog en riktig fin tur den vackra dagen. Thomas kom ned och sa: Kom så åker vi skridskor… Jag var ledig och toksnickrade dagarna i ända… han övertalade mig lätt att ta en paus… Finns på film också 😉 Tack än en gång för pausen Thomas!

Bland de mest givande mötena med kändisar vart på en krog här i Sundsvall. Gry var här och spelade in delar Gladiatorerna, jag fick en mycket trevlig pratstund med henne. Efter en stund säger hon: Vill du inte ha en Selfie? Hit med din mobil då 🙂 Hon knäppte. Leder hitintills med 155 likes.

2 svar till “I brist på annat…”

  1. Vilken egoboost – om inget annat;-)
    Å dina bilder är suveräna. Det har jag ju sagt många gånger. Åsså vilken tjej, Malin! Hennes övningar lyckades jag inte ens genomföra när jag var ung. Okej då, gymnastik med rep var jag bra på, men räckstång och barr gillade jag inte;-)

    Svar: Jo en kände för att egoboosta sig bara 😉 Ja Malin ja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *