Some image

Idag är det Lille Fars dag.

Detta ska firas och flaggan ska hissas i topp. Och det blir tårta på kalaset 🙂 Eftersom jag knaprat på antibiotika sedan 1 januari ”non stop”, så varför passar det inte med att dekorera tårtan med non stop? Nu ska här slevas i 😉 

Som favorit mat kommer han att önska: 

Förra veckan hade han äran att få köpa förta mjukglassen på OKQ8 i Timrå, skickade in dottern och ut kom hon med största glassen. Ja Tina hade sagt att Åke ska ha den största glassen 😉 

Nu vart jag lite orolig att snön skulle försvinna så jag plockade fram en presenning, ja en måste ju täcka så man får ha vintern en litet tag till. Nu varnas det om ny snö på onsdag som tur är 😉  

Sedan hade jag glömt bort hur ambulansbrudarna var ute efter mitt hjärta. Ja dom klippte upp min ”bästa” gå bort tröja. Jo dom kopplade upp mig med sladdar o sånt… hittade tröjan i en sopsäck ute på altanen igår, facit ville inte sy ihop den igen 🙁 Hon hade tydligen sagt: Klipp T-shirten åxå 🙂 Jag försökte lirka att man kunde sätta in en dragkedja då… men det gick inte heller 🙁 

Nu ska jag ta er till Småländska skogarna. Min arbetskamrat Ricky Wahlgren var på väg ut till sin stuga vid Illeråsen/Ilabäck för en kontroll.

Där han råkade stöta på denna varg. Han vart hyffsat skakis… det är ett mäktigt djur och Ricky fick ett fint minne bevarat. 

Presenter kan swishas till mitt mobilnummer 🙂 

Den här dagen har firats stenhårt i alla tider jag vandrat på moder jord. Det är snudd att den har varit lika uppskattad som mina födelsedagar just så här på våren.

7 svar till “Idag är det Lille Fars dag.”

 1. Helt rätt, finns det något/någon att fira- så ös på och fira loss! Stort grattis på Åkedagen! Varg är mäktigt, såg en här en tidig morgon för några årsedan då jag körde till jobbet. Ha det bäst!

 2. Grattis på Din dag, vet inte om det är namnsdag eller födelsedag men hur som helst GRATTIS ‼️
  /åsa

 3. Grattis Åke!
  Ser att du ätit gott. 🙂
  Men så häftigt att möta en varg.
  Jag såg en uggla för första gången idag men vet inte vad det var för sort. Liten var den och tyvärr så blev det inga bra bilder med mobilen.

 4. Stort GRATTIS än en gång! Du är så väl värd att festa loss, äntligen. Hoppas den fina hemlagade(?) tårtan smakade så som du mindes att en tårta ska smaka. Sedan har vi samma favo som huvudrätt – entrecôte, bästa köttbiten ju – mör och fin:-)
  Synd om tröjan – egentligen alltså. Munktröjor är ju skönast när det har många år på nacken, ungefär som badhanddukar;-)
  Vilken ”konstig” varg. Visste inte att vargar hade så långa ben. Hoppas kompisen satt i en bil med rutorna stängda. Jag skulle inte varit lika modig och fotat vargen så nära. Men visst är det mäktigt att ha träffat på en varg irl.

  Fortsätt fira nu! Kvällen är ju ung och det är fortfarande ljust ute:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *