Some image

Ingen ekorre på 4 månader.

Vi har saknat dom ända sedan vi satte upp fågelträdet. Ingen ekorre i sikte.

Jag ringde min granne förra veckan och frågade om han sett några i sitt träd, han har eget tillverkade talgbollar. Tänkte om dom var där… Men ingen hade visat sig där heller. Däremot hör han dem uppe i skogen. Thomas är en sån där som alltid går med kikare omkring halsen och fågelskådar. Denna vinter finns det tydligen bra med mat i skogen tillade han.

Jag saknar dom, så här får ni hålla tillgodo med bilder från åren som gått. En gång hade jag tre ekorrar i trädet samtidigt (bild finns förstås)

Den här tillhör några av mina favoriter. Jag har döpt den till: Har ni inget bättre käk på detta ställe!

10 svar till “Ingen ekorre på 4 månader.”

 1. Ljuvliga bilder! Så kul att du tog dom när Kurre & Co. fortfarande ville besöka er fågelrestaurang. Konstigt att de bara försvann. Kan tänkas att grannen kanske öppnat en lyxrestaurang;-)
  Upp och ned bilden är helt underbar:-)

 2. Nu blev jag nästan full i skratt, för jag drömde om en ekorre i natt. Den var högt uppe i ett träd när jag fick se den, men så kom den nerhoppande med ett vitt papper, eller om det var ett paket, och satte fast det i en grenklyka längre ner. Sen sprang den upp i toppen av trädet igen och hämtade ett nytt papper/paket och kom ner med det också. Undrar vad som händer i huvudet egentligen??
  Ha en fin söndag!
  /Ingrid

 3. Har märkt att man inte bara kan ”Gilla” hos dig numera (men minns inte säkert om man kunde det förut heller?), så det är bäst att gå in med en kommentar (så du vet att jag är här ibland 🙂 )
  Din sida är förändrad på något sätt. Ren och snygg 😉

  Vi var lite oroliga i början av vintern, vi också. Våra Ekorrar brukar synas till hela året, men speciellt när fåglarna får mat. Den här vintern dröjde det innan vi såg någon för första gången, och deras nötter fick ligga orörda. Men under senvintern har det dykt upp en eller två.
  Det var en lättnad och de är så välkomna. Vi älskar de små gynnarna <3

  • Jag har lite krångel på min sida för tillfället, jag har säkert gjort något fel… Daniel håller på och reder ut det. Gilla funktionen får jag säkert tillbaka. Ekorrar är ett trevligt inslag i naturen.

 4. Vi har knappt sett ekorrar här de senaste 10 åren, någon enstaka vart tredje år kanske, det är nog allt.
  Fina djur det där, men man få vara snabb med kameran, de försvinner snabbt. 🙂

  Ha en underbar söndag nu Åke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *